Her Gün Birşey Daha Kaybediyorum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Her Gün Birşey Daha KaybediyorumHer gün birşey daha kaybediyorum senden öte ![]() ![]() Varlığın bir hiç gibi Yokluğun bedenimi yakar![]() ![]() Yine gördüm seni Yanıma oturdun Ama konuşmadın bile Sessizlik çökmüştü içine sanki ![]() Sana sevdiğimi söylemek istedim![]() ama sadece istedm![]() [ yapamadım ]Yanımdayken kokunu duydum ya ![]() Bittiğim an "o" andır![]() İçime çektim doya doya Hissettim yüreğimde Kalbime söz geçiremedim yine ![]() ![]() İsmini bile bilmediğim sevdiğim![]() Özledim seni! Seninleydim "o" an Sadece senindim![]() Söylemek istedim sana Haykırmak istedim dağa,taşa ama sadece istedim![]() [ yapamadım ] Her gün birşey daha kaybediyorum senden öte ![]() Varlığın bir hiç gibi Yokluğun bedenimi yakar![]() ![]() Yüreğimin çarptığı, sana söyleyemediği an "o" andır ![]() ![]() Yine gördüm seni sevdiğim ![]() Sen ise hiç konuşmadın![]() Bende sessizlik elbisemi giydim işte "o" an![]() ![]() Yüreğimde çığlıklar![]() ![]() ![]() Çok yalnızım sevdiğim ![]() Sana aç![]() Sana susuz![]() Sana hasret![]() İsmini bile bilmediğim sevdiğim![]() Yalnızım şimdi Yoksun yanımda Ağladım gecelerce uğrunda Dinsin yüreğimdeki bu sancı![]() Bedenim kavruluyo![]() Yüreğim acıyo![]() Dayanamıyorum![]() Anlamsızlıklar içinde kayboldum Çözüm yolu aranıyorum![]() [ Senden ba$ka ] Yalvarırım geri dön ![]() Yada yok dönme Yada istersen dön![]() ![]() Ama boşver Sen sana yakışanı yap Gitmeler sana yakışır! Ayrılığın hakkını ver ![]() ![]() Anlamsız kıl tüm yaşanmışlığı![]() ![]() Kalmayı BECEREMEDİN, Bari gitmesini öğren ! Ne bileyim vur sırtımdan mesela, Adı AYRILIK olsun ! Gidişlerden gidiş beğen, yeterki GİTMELER senin olsun ![]() ![]() Offfffff sevdiğim offfffffffff Çok oluyorsun ! Böyle gitmek mi olur ? Her gidişinde kendini bende unutuyorsun ![]() ![]() ![]() |
|
|
|