![]() |
Savaşma Artık!.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Savaşma Artık!..Gözyaşlarım,,, Ne olur akmayın şimdi ![]() Zamansız gidişlere borcunuz var, biliyorum ![]() Ama yine de bekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Dudaklarım,,, Söylemeyin onun adını ne olur ![]() Suskunluğu bozmaya, haykırmaya ihityacınız var, biliyorum ![]() Yine de konuşmayın ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerim,,, Aramayın artık onun ellerini ne olur ![]() Giderken yetmedi dokunmalar, sarılmalar yetmedi, biliyorum ![]() Bir kere daha dokunmayı,,, hayal etmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerim,,, Gidenin arkasından yüreği parçalanırcasına bakan gözlerim, Yanında olmadığını gör artık ne olur ![]() Son kez gördüğün sevdiğinin gözlerine, ellerine, dudaklarına, saçlarına, ulaşamadığın yüreğine bir kez daha dokunmayı özledin, biliyorum ![]() Ama yine de görmek istediklerinden vazgeç artık ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğim,,, Onsuz yaşamayı bir türlü beceremeyen kırgın yüreğim ![]() Ne olur savaşma artık imkansız bir aşk için ![]() Kabul etsen de ayrılığı, ağladın, kırıldın, söz geçirmekte zorlandın, biliyorum ![]() Yine de,,, Hoşçakal de artık, onunla yaşadığın herşeye ![]() alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|