![]() |
Özür Dilerim..!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özür Dilerim..!!!Özür dilerim Hayatına girdiğim için Seni çok sevdiğim için Sana bir ömrü denk tuttuğum için Özür dilerim ![]() ![]() ![]() Hayatından bir parça olduğum için Seninle geçen anlarda zamanı unuttuğum için Seni sende bulduğum için Özür dilerim ![]() ![]() ![]() Saçlarının kokusuna hasret uyandığım için Her gece seni düşünüp yattığım için Senden daha güzelini bulamadığım için Özür dilerim ![]() ![]() ![]() Sana bu sevgiden daha aşşağısını veremediğim için Senin istediğin gibi yani alçakça sevemediğim için Gözlerine baktığımda yüreğim titrediği için Özür dilerim ![]() ![]() ![]() Her gece uyku yerine senle yattığım için Uyandığımda hayal meyal seni gördüğüm için Ben bu ömürden vazgeçip seni sevdiğim için Özür dilerim ![]() ![]() ![]() Güneşin doğuşunu senin gülüşünle denk tuttuğum için Batışını seninle mehtap eşliğinde izlediğimiz için Hayatında bir tane olduğum için Özür dilerim ![]() ![]() ![]() Adına şiirler yazdığım için Yanında kendimden geçtiğim için Seni sevmekle suç işlediğim için Özür dilerim ![]() ![]() ![]() Herşeyi dahada imkansızlaştırdığım için Geceleri seni düşünüp uyuyamadığım için Kör karanlıkta bile bana bir ateş olduğun için Özür dilerim ![]() ![]() ![]() Hayatımda bir güzel anı olduğun için Resmine baktığımda ağladığım için Aşk bize yasak olduğu için Özür dilerim ![]() ![]() ![]() Yaşam bu kadar acımasız olduğu için Gülüşün dünyalara bedel olduğu için Beni benden aldığın için Özür dilerim |
![]() |
![]() |
|