![]() |
Ölmedimmi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ÖlmedimmiBir gün dönsende geri, ne değişti ki artık bende ![]() ![]() ![]() Bütün korkularına arka çıktım olmadı, Haziranda kar oldum yağdım avuçlarına, olmadı ![]() ![]() ![]() Sevdim olmadı, Yandım olmadı ![]() ![]() ![]() Artık benden pes, bu sevdanın biletini istediğin gibi kes ![]() ![]() ![]() biliyorum nasılsa gideceksin, Git ![]() ![]() ![]() Ama ardında ağlayan bir çift göz ve yıkılmış bir yürek görmek istemiyorsan çek silahını daya sırtıma ![]() ![]() ![]() titrersem namerdim ![]() ![]() ![]() ![]() Sen vurdun da ben ölmedim mi ![]() ![]() ![]() ÖLMEDİM Mİ ![]() ![]() ![]() katlanırdım belki en derin yasağa kolunda yabancı biri olmasa ![]() ![]() ![]() uğrunda can verip ölmedim diye sanma ki birtanem seni sevmedim aklına geldikçe yüreğin yansın, anılarla yanıp tutuşacaksın ![]() ![]() ![]() belki sığınmazdım bu sessiz çığlıkların arkasına ağlamazdım gecelerce, çekilip bir köşeye ![]() ![]() ![]() sığınmazdım bu çaresiz yalnızlığa, bırak gönül, geçer diye avutmazdım yüreğimi, şimdi içine attığın bu mezardan çıkartabileçek misin beni, bakabilecek misin gözlerime, sevgini yüreğimde hissettirebilecek misin? |
![]() |
![]() |
|