![]() |
...Ya Qel--Ya Qit.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ...Ya Qel--Ya Qit....silkiniyor,titriyor ve kendine geliyor şehir ![]() ![]() Gün ortası oluyor gece yarısı ![]() ![]() Sen gelince gidiyor yalnızlığım,umutsuzluk terk ediyor yüreğimi ![]() ![]() İçimi kaplıyor çocuksu bir sevinç ![]() ![]() Sokağımın adı “Mutluluk “ oluyor ![]() ![]() gülüyor şehir ![]() ![]() Tüm sevinçleri kucaklayıp bana armağan ediyor ![]() ![]() Dağılıveriyor hüzünlü bulutlar bir çırpıda ![]() ![]() Derin bir huzur kaplıyor sokakları ![]() ![]() Ve hareketleniyor yüreğim uçacakmışçasına ![]() ![]() Utanıyor şehrin asık yüzü sana bakıp ![]() ![]() Tebessümler art arda diziliyor dudaklarımda ![]() ![]() Sen gülünce;ben de gülüyorum ![]() ![]() susuyor,Çıtı çıkmıyor hüzünlerin ![]() ![]() Koşar adım uzaklaşıyor ulaşılmaz hayallerim ![]() ![]() Susuyor vadesi dolmuş suskunluğum sen konuşurken ![]() ![]() Sözlerine sarılarak uyuyorum,sessizliğin yerine ![]() susuyor tüm şehir ![]() ![]() Gel-gitlerim bitmiyor kendi içimde ![]() ![]() Gidiyorum ama gelemiyorum ![]() ![]() Sen susunca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu koca şehir susuyor ![]() ![]() ![]() Susuyoruz,susmalara lanet ederek ![]() ![]() ![]() ![]() benden gidiyor şehir ![]() ![]() Güneşini sırtına sarıp kayboluyor umutlarım ufukta ![]() ![]() Yollarım, yollarına düşüyor peşin sıra ![]() ![]() Gölgen görülmez oluyor saçlarımda ![]() ![]() Ve ben öylece kalakalıyorum koca bir boşlukta ![]() ![]() Tıpkı annesinin elini bırakıp kaybolmuş bir çocuk gibi ![]() ![]() Öksüz ve yetim ![]() ![]() Sen Gelince ![]() ![]() ![]() Sen Gülünce ![]() ![]() ![]() Sen konuşunca ![]() ![]() ![]() Sen susunca ![]() ![]() ![]() Sen gidince ![]() ![]() ![]() Vaz geçemiyorum iki nokta arasındaki gel-gitlerden ![]() ![]() Ya gel ![]() ![]() Ya git ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|