|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açıklamalı, anlatım, dosya, kullanılır, yöneticileri |
![]() |
Dosya Yöneticileri Nasıl Kullanılır?? Açıklamalı Anlatım.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dosya Yöneticileri Nasıl Kullanılır?? Açıklamalı Anlatım..Telefonunuzun içerigini görmeye yarayan File manager programları(Dosya Yöneticisi) gercekten cok ise yarayan programlardır En cok kullanılan FileManager Programları Psiloc - eFileManager Handy - Handy File FExplorer programlarıdır ![]() Bunların kullanımları gayet basit olmakla beraber cok kolay bir arayüze sahiptirler ![]() Harhangi bir programı yukleyip actıgınızda karsınıza ilk cıkan seyler C: D: E: F: sürücüleridir bu harfler C: Telefon hafızasını D: Ara Bellek E: Kart hafızasına F: Telefona ait chip hafızasıdır ![]() Burada en cok kullanılacak sürücülerimiz C: E: dir herhangi bir surucuye girin ve Seceneklerden acılan pencerdeki Komutlar ve anlamları söyledir ![]() FILE : Dosya New Folder : Yeni Klasör acmak için Open : Secili olan dosyayı acmak için Set as Shortcut : Secili olan dosyanın kysayolunu oluşturmak için Rename : Yeni ad vermek için Delete : Silmek için Properties : Özellikler EDIT : Düzen CUT : Kes COPY : Kopyala PASTE : Yapıştır GÖNDER : Gönder MMS ile : MMS ile göndermek için Bluetooth ile : Bluetooth ile göndermek için Kızılötesi ile : Kö ile göndermek için MARK : Seçim Mark : Seç Mark All : Hepsini Seç Unmark : Seçme Unmark All : Hepsini Seçme FIND : Ara SETTING : Ayarlar Bu komutlar ayni windowstaki gibi kolay ve kullanımı gayet rahattır istediginiz dosyaları bu yolla isteginiz komutla uygun sekilde düzenleyebilirsiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|