Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi > Cep Telefonları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kaça, olur

Bana Kaça Olur?

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bana Kaça Olur?

Çok yeni bir iPhone kullanıcısı olarak, uygulama mağazasına hızlı bir giriş yaptım Bana Kaça Olur isimli bir uygılama keşfettim Arena Bilgisayarı tarafından hazırlanan bu ücretsiz uygulama ile kullanıcılar, aradıkları teknolojik ürünlerin hangi bayilerde ne kadara satıldığını listeleyerek farklı ve karlı bir alışveriş deneyimi yaşayabiliyorlar
henüz uygulamayı 1 kere deneme şansım olmasına rağmen, oldukça yararlı olabileceğini düşündüğüm için paylaşmak istedim
uygulama ile kullanıcılar, hem kendilerine en yakın satış bayilerine ulaşabiliyor hem de bu bayiler arasında en uygun fiyatı vereni bularak pazarlık yapıp karlı bir alışveriş yapma şansına ulaşabiliyorlarmış
Bana Kaça Olur - Arena adresinden uygulama hakkında detaylı bilgi edinmek mümkün

uygulamayı daha önce kullanan var mı?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com