Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi > Cep Telefonları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2009, download, football, futbol, indir, iphone, lite, oyunu

İphone X2 Football 2009 Lite 1.5.1 Futbol Oyunu İndir Download

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İphone X2 Football 2009 Lite 1.5.1 Futbol Oyunu İndir Download

Arkadaşlar idare edin translate çeviridir

Ben futbol sims konsol büyük bir hayranıyım, ama kulüpler henüz iPhone üzerinde iyi bir futbol oyunu bulmak zorunda X2 Football 2009

Bu mükemmel futbol simülasyonu görünüyor ve Pro Evoltion Futbol gibi bir çok hissediyor, sadece biraz geri elbette ölçekli X2 Futbol 2009 yılında kontrol sistemi çok rahat ve kim konsol onların bir futbol oyunu oynamıştır herkes için tanıdık hissedeceksiniz Doğum ekranın sol analog 'olan oyuncuların hareketi kontrol sopa', ve sağ geçme için üç düğme bir dizi, çekim, uzaktan top çıkartarak müdafa, mücadele, oyuncu değiştirme, düğme vb eylemler bağlı bulunmaktadır isteyip atak veya savunmakta Uzun kontrol alışmak, ama olmaz eğer takılıp orada yardım bol oyun içerisinde

Grafik ve X2 Futbol 2009 yılında animasyon ve oyun fizik etkileyici gerçekçi cilalı vardır Ses efektleri ve yorum sevgiyle de yapım için sağlandığını ve zevkli bir futbol deneyimi emici Ben de aslında oyunun tüm takımların gerçek oyuncu isimleri ve otantik kitleri var seviyorum Uluslararası iki insana yakışır bir seçim, ancak hiçbir kulüp takımları ne yazık ki seçmek's

X2 Futbol 2009 Bu Lite sürümü frustratingly, sadece eğitim modunda oynamak ya da penaltı atışlarında katılmak izin sınırlıdır Yine de iyi bir şans ve tüm hareketleri denemek için oyun alışmak verir

Bir FIFA veya Pro Evo gibi oynamak için bir iPhone futbol evet beklemek çok sanırım biraz istiyor X2 Futbol ana sınırlamalar hile ve özel hareket eksikliğine, ve aslında hiçbir iki oyunculu modu's vardır

Ama bütün günü, X2 Futbol 2009 olan iPhone'da tür için çıtayı yükseltmektedir zevkli bir futbol oyunudur

Diller:

İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fransızca, İtalyanca

X2 Futbol 2009 için işletim sistemi gereksinimleri:

Mobil Tam Seri:

* IPhone OS 30

Uyumlu cihazlar:

Apple iPhone
Apple iPhone 3G

Apple iPhone 3GS
Apple iPod touch

Download

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com