![]() |
İphone 1.1.2 Nasıl Kırılır - Resimli Anlatım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İphone 1.1.2 Nasıl Kırılır - Resimli Anlatım1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maxicep ![]() ![]() ![]() Eğer cihazınızın 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazının devamında 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yüzden shift+Update yapıyorsunuz ![]() ![]() NOT: Eğer turbosim stealthsim vs ile telefonu aktive etmek istiyorsanız önce bunları yapmanız daha iyi olur ![]() BAŞLIYORUZ ![]() ![]() ![]() VERSİYONU 1 ![]() ![]() Bunun için iBrickr 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() For this you will need iBrickr 0 ![]() ![]() ![]() ![]() - iTunes'un son versiyonunu indirin ya da güncelleyin ![]() - iBrickr 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - iPhone Firmware 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birinci Adım iPhone'unuzu PC'nize bağlayın ve itunes'u çalıştırın ![]() ![]() İkinci Adım Home ve Power tuşlarına aynı ayna basın ve basılı tutun ![]() ![]() ![]() ![]() Üçüncü Adım iTunes kurtarma modunda bir iPhone tanımlıyacaktır ![]() ![]() Shift tuşuna basarak Restore'a tıklayın ![]() ![]() Size yazılım hangi versiyonunu yüklemek istediğini soran bir pencere açılacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geri yükleme sonunda "Error 1015" şeklinde bir hata alacaksınız bu normaldir sadece OK'e basın ![]() ![]() iPhone'un kurtarma modunda olduğunu söyleyen bir pencere daha açılacaktır ![]() ![]() ![]() Dördüncü Adım File menüsünden Exit'i seçip iTunes'dan çıkın ![]() ![]() Processes(İşlemler) sekmesini seçin ![]() iTunesHelper ![]() ![]() ![]() ![]() Task Manager'ı Kapatın ![]() Beşinci Adım iPhone'unuzun halen kurtarma modunda olduğunu göreceksiniz ![]() ![]() ![]() "Boot the Phone" linkine tıklayın ![]() ![]() iBrickr, "Please wait while iBrickr tries to fix your phone ![]() ![]() ![]() iPhone Yeniden açılıp yine Aktive etme ekranını gösterecektir ![]() ![]() iBrickr'ı kapatabilirsiniz ![]() JAILBREAK 1 ![]() ![]() Birinci Adım "Activate iPhone" ekranında sürgüyü sağa kaydırıp acil çağrıya geçiyoruz ![]() ![]() İkinci Adım "*#307#" tuşalayıp "Call" tuşuna basın ![]() ![]() Üçüncü Adım Telefonun kendi kendini göreceksiniz (Çalıp titrer) ![]() ![]() ![]() ![]() Dördüncü Adım Şimdi gelen arama olduğunu göreceksiniz ![]() ![]() ![]() b]Beşinci Adım Aramayı beklemeye almak için "Hold" tuşuna basın ![]() Altıncı Adım Telefon yine kendini arıyacak bu sefer "Decline" tuşuna basın ![]() ![]() Yedinci Adım Şimdi yine tuş takımını görüyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sekizinci Adım "Add New URL" e basın ![]() Dokuzuncu Adım ilk satırdaki URL kısmına "prefs:" yazıp save tuşuna basıyoruz ![]() ![]() Onuncu Adım Yine Add New URL'ye basıyoruz ![]() ![]() Onbirinci Adım url olarak "http://jailbreakme ![]() ![]() ![]() ![]() Onikinci Adım Şimdi Contacts kısmında iki tane bağlantı göreceksiniz ![]() "prefs:" yazana basın ![]() ![]() Onüçüncü Adım burası bize iPhone'un Ayarlar menüsünü getirecektir ![]() ![]() ![]() ![]() Ondördüncü Adım Ayarlar menüsünden "General" kategorisni seçin, sonra Auto-Lock'ı seçin ![]() ![]() ![]() Otomatik kapanma zamanlarından "Never"ı seçin ![]() ![]() Yukarı soldan Settings menüsüne geri dönün ![]() Onbeşinci Adım "Home" tuşuna basın ![]() ![]() ![]() Onaltıncı Adım "0" çevirip aramaya basın ![]() ![]() Onyedinci Adım Gelen arama görceksiniz kabul etmeye basın ![]() ![]() Onsekizinci Adım "Hold" tuşuna basarak aramayı beklemeye alın ![]() ![]() Ondokuzuncu Adım Telefon yine kendini arayacak bu sefer reddetin ![]() ![]() Yirminci Adım Şimdi bizi Contactlar menüsü karşılamakta eklediğimiz contactlei seçin ![]() ![]() Yirmibirinci Adım http://jailbreakme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yirmiikinci Adım Sayfanın aşağısına gidip "Install AppSnapp ![]() ![]() Eğer bu adamında sorun olursa bazı bunlar için bazı öneriler; -iphone a Hard reset atmayı deneyin ve yeniden başlayın ![]() -Sağlam bir wireless sinyaliniz olduğundan emin olun ![]() -iPhone hala bilgisayara ve iTunes!a bağlı ikin Jailbreak yapmaya çalışın ![]() -"http://www ![]() ![]() ![]() ![]() - Ne yaptıysanız jailbreakme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Wireless encription (Kablosus şifrelemeyi) devre dışı bırakın ![]() ![]() ![]() Telefon aktivasyon ekranına geri dönecektir, ancak paniğe gerek yok, sadece bekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen sürgü emergencyden unlocka değişmiyor şeklinde sorunlar olmuş ![]() ![]() VERSİYONU 1 ![]() ![]() -1 ![]() ![]() ![]() Birinci Adım Başlangıç yerinden "Installer"ı çalıştırın ![]() ![]() Alttaki sekmelerden "Intall"u seçin ![]() ![]() Aşağı doğru inin ve kategori listesinden"Tweaks (1 ![]() ![]() ![]() ![]() Listeden "OktoPrep"i seçin ![]() Ekranın sağ üstündeki "Install" seçeneğine basın ![]() ![]() Yüklemeye başlamak için tekrar "Install"a basın ![]() ![]() OkPrep bittiğinde 1 ![]() ![]() ![]() ![]() İkinci Adım Sleep/Wake tuşuna(Üstteki) 3 saniye basılı tutarak iPhone'u yeniden başlatıyoruz ![]() ![]() ![]() iTunes'u başlatın ![]() ![]() Eğer sorarsa telefonunuzu adlandırın sonra done'a basın ![]() Üçüncü Adım Eğer update için bir pencere çıkarsa "Install" tuşuna kesinlikle basmayın!! ![]() Don't install diyip Shif+ update yapın ve 1 ![]() ![]() ![]() çıkmazsa Update tuşuna basıp kendiniz yapın ![]() ![]() Update bittiğinde bunu haber veren bir pencere açılacak ![]() ![]() ![]() Update bittiğinde iPhone restartlanacaktır ![]() ![]() Dördüncü Adım İtunesu kapatıp daha önce indirdiğimiz 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klasördeki windows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beşinci Adım SHH ı etkinleştirmek için size bir pencere açıcak burda bi password girin ve etkinleştirin ve ardından Jailbreake tıklayın ![]() ![]() Tamamlandığında bunu bildiren bir pencere açılacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() iPhone'unuzu Jailbreak ettiniz!! NOT:Eğer bu yönergeyi StealthSIM ya da bezeri şeyler kullanıyorsanız, aramalarınızın düzgün çalışması için installerdan iWorld'ü yükleyin ![]() Çeviriyi aynen yaptım iyi kötü artık bu kadar oldu bi yandan iş bi yandan bu anca bu kadar ![]() Umarım işine yarar insanların ![]() ![]() ![]() Şimdi de 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlar baştan söylüyorum tam anlamıyla başarılı olup olmadığını bilmiyorum ![]() Yorumlarda sorunsuz çalıştıran da var hata alan da çekinen de ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yönlendirmelerde daha önceden telefonunuzun jailbreak edilmiş olduğunu varsa***** hazırlanmıştır ![]() Bu klavuzu sadece 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birinci Adım http://installer ![]() ![]() ![]() İkinci Adım Ana menüden Settings'e girin ![]() General'dan Auto Lock seçeneğini "Never" yapın ![]() Üçüncü Adım Ana Menüye dönün ve Installer'ı açın ![]() Kategorilerden "iClarified"ı seçin ![]() Burdan da "Geohot Unlock(1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sağ Üstteki İnstall'a basın, ardından açılan pencede kırmızı renkli install'a basın ![]() ![]() Dördüncü Adım Bu işlemin 5 dakika süreceğini ve Auto-Lock'ı never yapmanız gerektiğini söyleyen bir uyarı gelcek ekrana ![]() Yaptıysanız "OK" tuşuna basabilirsiniz ![]() ![]() Beşinci Adım "Starting the unlock" şeklinde bir durum çubuğu göreceksiniz ![]() Bu süreç içinde Wi-Fi'ın koptuğunu da görebilirsiniz ![]() ![]() ![]() Altıncı Adım "Your iPhone has now been unlocked!" şeklinde bi uyarı görceksiniz ![]() yani İphoneununz unlock edilmiştir OK'e basın ![]() ![]() Yedinci Adım İnstallerdaki Categories menüsüne geri dönceksiniz ve Home tuşuna basarak ana sayfaya dönün ![]() Ekran böyle oluomuş ![]() ![]() ![]() ![]() Vee İPhone'unuz artık kırıldı güle güle kullanın ![]() ![]() ![]() alıntıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|