|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
birbirinden, güzel, içerde, java, kullanımı, oyunları, seçilmiş, tarafından, telefon |
![]() |
Birbirinden Güzel Java Tarafından Seçilmiş Telefon Oyunları Kullanımı İçerde.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birbirinden Güzel Java Tarafından Seçilmiş Telefon Oyunları Kullanımı İçerde....Arkadaşlar Şimdi Size Vericeğim Güzel Oyunları Beğeniceğinizi Düşünüyorum ![]() ![]() ![]() Size Vereceğim Bu Adresteki Oyunlar Java Tarafından Özenle Seçilmiş Oyunlardır(DİKKAT EDİNİZ BU OYUNLAR 240x320 BOYUTLU OYUNLARDIR): > İndirmek İçin Tıkla < Evet Şimdi İse Size Verceğim Karışık Yani İçinde Her Boyuttan Oyun Var Buyrun: > İndirmek İçin Tıkla < Bu Verdğim İse Benim Seçtiklerim Umarım Beğenirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() > İndirmek İçin Tıkla < Alın Size Ben Kıyak,Bu Vereceğimi Çok Beğeneceksiniz Yani Umarım Beğenirsiniz Hepsini Kendim Buldum,Bu Oyunları Arkadaşlarınızla Bağlanıp Oynayabilirsiniz(Bağlanma Derken Bluetooth La Bağlanma Lütfen Bluetooth Olmayan Arkadaşlar İndirmesin İndirseniz Bile Çalışmaz ) > İndirmek İçin Tıkla < İndirdikten Sonra Aşağı Oku!!!!! Eveet Sıra Geldi Kuruluma, Kurmak İçin Boyutlarına Göre Yükleyiniz Eğer Yüklemesseniz Oyun Çalışmaz O Yüzden Anlattıklarımı Biraz Özenle Dinleyiniz ![]() 1- İlk Önce Oyunlarımızı Hafıza Kartından Telefonumuza Atıyoruz İlk Önce The Simpsons 2 İle Başlayalım: ![]() 2- Sonrada Telefonumuzu Açdığımızda Attığımız Dosyaları Jar Dosyası Olarak Göstericek Bize ![]() ![]() ![]() 3- Tekrardan Karşımıza Bir Gösterge Gelicektir Bu Sayfada Oyunun Ayrıntılarını Görebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() 4- Son Olarakda ''Yükleme Tamamlandı Diye Bir Gösterge Gelecek Çal Deyip Oynayabilirsiniz ![]() ![]() Yaw Her Tarafım Ağrıdı İnşallah 1 Yorumunuzu Esirgemessiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|