![]() |
Samsung Sgh-D820: Bol Özellikli Ve Şık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Samsung Sgh-D820: Bol Özellikli Ve ŞıkSamsung SGH-D820: Bol Özellikli ve Şık Elektrikli süpürge incelememden sonra şimdi de cep telefonuna el atmaya karar verdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pek fazla bilgi sahibi olmadan telefon almaya kalkınca tabii modeller arasında boğuluyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kısacası telefon seçimi kişisel bir seçim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niyetim olmadığı halde girdiğim son dükkanda yine E770 yoktu ama satıcı onu neden alacaksın ki diye sordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu telefonu kendime aldım diye "D820 en iyi telefon" ya da "Mutlaka bunu alın" türünden bir yorum yapmayacağım ![]() ![]() ![]() Başlamadan önce benim nasıl bir anti-cepçi olduğumu görün diye sahip olduğum telefonları bir göstereyim ![]() ![]() İlk telefonum SAGEM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() D820 benim için çok ciddi bir alım oldu ![]() ![]() Her zaman olduğu gibi önce ithalatçıdan aldığım özellik listesine bakıp sonra detaylara geçelim ![]() |
![]() |
![]() |
|