|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bağlantı, bağlanırken, ile, kopması, modemin, wifi, zyxel |
Zyxel Modemin Wifi İle Bağlanırken Bağlantı Kopması :/ |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zyxel Modemin Wifi İle Bağlanırken Bağlantı Kopması :/2 gün önce LG T310i telefonunu aldım Dokunmatik güzel Wi-fi özellikli Neyse sorunumuza geçelim;2 gündür wi-fi ile telefondan kendi evdeki modemimden internete giriyorum (girmeye çalısıyorum) ![]() Simdi soracaksınız evde internet varsa neden telefondan giriyosun? Cevabı basit evdeki bilgisayar çöktü ve benim internete girmeme lazım ![]() Devam edelim; Giriyorum, 10-15 dk sonra birden bana kontör bilgi ekranı geliyor ve 3TL-5TL gitti diyor Bazen 3 gidiyor bazen 5 indirdiğim yada girdiğim internet sitesi nekadar mb alırsa okadar gidiyor Yani büyük ihtimal bağlantı kopuyor ve telefon otomatik kendi hattımın Wap'ından interneti kullanıyor Böyle olunca da kontörüm gidiyor Bunu nasıl önleyebilirim Yani 10dk 15dk sonra internet neden kopuyor sadece ZyXEL modemlerinde mi oluyor zaten sorunlu bi modem Yani çoğu kişi beğenmiyor İnternete giremez oldum bunu nasıl önleyeceğim bi ayarı vs var mıdır bunun son çare olarak buraya sizlere danışmaya geldim Buraya da teyzemgilden giriorum herzaman gelemiyoruz yani herzaman girme imkanım olmyor telefondan da giremiyorum yukardaki sorundan dolayı lütfen yardım edin :/ Telefon; LG T310i Modem; zyXEL |
|
|
|