Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi > Cep Telefonları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
9800, blackberry, bold, fiyatı, teknik, özellikleri

Blackberry Bold 9800 Fiyatı Ve Teknik Özellikleri

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Blackberry Bold 9800 Fiyatı Ve Teknik Özellikleri

BlackBerry Bold 9800 tanıtım - BlackBerry Bold 9800 cep telefonu özellikleri

BlackBerry Bold 9800 akıllı telefon diye tabir edilen smartphone piyasasına iyi bir giriş yapacağa benziyor Blackberry OS 60 işletim sistemi yüklü halde gelen cihazda 512 MB RAM, 4 GB dahili hafıza, 5MP kamera ve QWERTY klavye özellikleri göze ilk çarpanlar arasında diyebiliriz, daha önceki BlackBerry modelleriyle kullanıcıların beğenisini çekmeyi başaran Bold 9800 modeliyle de iyi bir başarı yakalayacağa benziyor

BlackBerry Bold 9800 Dokunmatik Ekran özelliği 360×480 piksel çözünürlük desteği ve sürgülü kapak QWERTY klavye ve sanal klavye kullanım özellikleri ile kullanımı oldukça rahat olacağa benziyor

BlackBerry Bold 9800 Teknik Özellikleri:

Blackberry OS 60 işletim sistemi
512 MB RAM
32 inç TFT, 65K renkli ekran
HVGA dokunmatik ekran
Full QWERTY klavye
Optik trackpad
35 mm jak girişi
microSD kart desteği
Wi-Fi 80211 b/g
3G HSDPA
BlackBerry OS 60
A-GPS desteği
DivX/Xvid desteği
Wi-Fi 80211n
4 GB dahili hafıza
Sanal klavye
5 MP kamera
WebKit tarayıcısı
Medya oynatıcı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com