|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 2012, fuarında, hazırlanıyor, modelini, mwc, optimus, tanıtmaya, yeni |
Lg, 3 Yeni Optimus Modelini Daha Mwc 2012 Fuarında Tanıtmaya Hazırlanıyor |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lg, 3 Yeni Optimus Modelini Daha Mwc 2012 Fuarında Tanıtmaya Hazırlanıyor![]() Geçtiğimiz yıl Optimus serisi akıllı telefonlarıyla iyi bir satış rakamı elde eden LG, kısa süre önce tanıttığı 5 inçlik Optimus Vu modelinden sonra Optimus ailesine ekleyeceği 3 yeni modeli daha resmi olarak duyurdu ![]() LG'nin tasarıma odaklandığı modeller L-Style adını taşıyor ve L harfi ile tanımlanıyor Geçmişte tasarım odaklı Chocolate ve Shine modelleri popüler olan LG, aynı çizgileri L serisinde de sunmayı planlıyor Firma, MWC 2012 fuarında sergileyeceği modeller hakkında detaylı bir açıklama yapmadı![]() Serinin ilk üyesi Optimus L3 3 2 inçlik ekrana sahip L3 modeli Android 3 2 işletim sistemi taşıyor ve Mart ayında Avrupa'da piyasada olacak![]() İkinci model Optimus L5 4 inçlik ekran ve Android 4 0 işletim sistemi ile L5 modeli yılın ilk yarısında Avrupa'da piyasada olacak![]() Üçüncü model Optimus L7 Yeni bir amiral gemisi olacağı izlenimi uyandıran modelde 4 3 inç ekran ve Android 4 0 işletim sistemi bulunuyor Model yine yılın ilk yarısında Avrupa'da pazara sunulacak![]() Fiyatlandırma ve diğer detayların fuarda açıklanması bekleniyor ![]() donanimhaber com |
|
|
|