|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ait, bedava, linkleri, oyun, sesler, sınırsız, telefonlara, video, wallpaper |
![]() |
Tüm Telefonlara Ait Bedava Sınırsız Oyun Wallpaper Video Sesler Linkleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tüm Telefonlara Ait Bedava Sınırsız Oyun Wallpaper Video Sesler LinkleriArkdaşlar İyi Günler Öncelikle Telefonunuz Oyunları Desteklemesi Lazım Örneğin Eski Model Telefonlar OLmiyacak Nokia 1100 Gibi Telefonlar Olmiyacak İnternete Bağlanabilen Bir Telefon OLması LAzım Markası Önemli Değil Modelide ÖÖnemli Değil Öncelikle TElefonumuzdan İnternete BAğlanıyoruz ![]() ![]() Sonra Url Gir Kısmında Bu Adresleri Giriyoruz 1 ![]() Phone chooser | Zedge Yazıyoruz Ve Bu Adresten Telefonunuzun Markası Ve Modeli Otomatikmen Seçilecek Ve en uygun Şarkıalr Sesler Duvar Kağıtları Ve Oyunları Size Sunacak ![]() ![]() 2 ![]() ![]() Free ringtones, themes, wallpapers, mobile games for mobile phone - mobile9 Yazıyoruz Ve Bu Adresten Telefonunuzun Markası Ve Modeli Otomatikmen Seçilecek Ve en uygun Şarkıalr Sesler Duvar Kağıtları Ve Oyunları Size Sunacak ![]() ![]() 3 ![]() http://www ![]() ![]() Yazıyoruz Ve Bu Adresten Telefonunuzun Markası Ve Modeli Otomatikmen Seçilecek Ve en uygun Şarkıalr Sesler Duvar Kağıtları Ve Oyunları Size Sunacak ![]() ![]() Yanlız Telefonunuz İntenete bağlanması Lazım ![]() ![]() NOT:İnternet Paketiniz Yoksa Eğer Paketiniz yoksa Ayrıca Ücret Kesilebilir ![]() Yani eğer örneğin Vodadone Cepnetaylık Paketine abone İseniz Bedava İndirebilirsiniz yada turksell İn Avea nın benzer Bir Paketine Abone İseniz Sorun Yoktur ![]() ![]() Teşekkürler BuyruN Bu kadar Tamamiyen Ben yazdım Alıntı Değildir Ben Denedim OLuyor Ve Bedava İniyor |
![]() |
![]() |
|