Nokia Güvenlik Kodu Unuttum Dersdine Son! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nokia Güvenlik Kodu Unuttum Dersdine Son!Forumda hep siteden bahsedilmiş kimse bir küçük yazılımla halletmeye çalışmamış![]() site her zaman çalışmayabilir ama bu kesinlikle çalışıyor![]() ![]() denedim nokia6680'DE nokia güvenlik kodu kırma ![]() ![]() ![]() Bu küçük dosyayı indirin ve aşağıdakileri takip edin ![]() ![]() ![]() http://rapidshare com/files/51383616/the-nokia-unlock mdl html mmcnizi farklı bir telefona takın -e:/system/recogs'a the-nokia-unlock mdl dosyasını ekleyin-mmc'nizi telefonunuza takın ve açın kısa bir süre sonra ![]() ![]() -bataryanızı ve mmc'nizi telefonunuzdan çıkartın -ardından tekrar bataryanızı ve mmcinizi takıp telefonunuzu açabilirsiniz ![]() ![]() ![]() -şifreniz artık: 12345 -12345 olan şifrenizi girip telefonunuzun kilitini açtıktan sonra dosyayı silip kilit kodunuzu değiştirebilirsiniz Eğer dosyayı silmezseniz şifrenizi değiştirseniz bile telefonunuzu açıp kapattığınızda şifre yeniden 12345 olacaktır ![]() Not: çalışmazsa indirdiğiniz dosyadaki "THE-NOKIA-UNLOCK MDL" isminin tamamını küçük harfle (the-nokia-unlock mdl şeklinde) değiştirip adımları uygulayınız![]() <<SYTKNC>> |
|
|
|