![]() |
Nokia N8 İnceleme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nokia N8 İncelemeEvet Arkadaşlar bu benim ilk incelemem bu yüzden hatalar varsa kusura bakmayın İlk olarak mavi bir kutu alıyoruz elimize ; ![]() ![]() ![]() Ben, gri renkli versiyonun aldım gayet güzel - alıcaklara tavsiyem - ![]() ![]() Evet, Benim en sevdiğim özelliği ; "Carl Zeiss optikli 12 MegaPixels" kamera ve gerçekten çok net fotoğraf - video çekiyor ![]() ![]() Hafıza Kartı ve Sim kart girişi telefonun sol - üst köşesinde bulunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() 3G Kamerası ![]() ![]() ![]() Mini HDMI (High - Definition Multimedya Interface) Portu ve kutudan çıkan HDMI kablo - Dönüştürücü aracılıyla HD TV nize bağlayıp, bir HD Dvd yi aratmayacak HD kalitesinde videolar seyredebilirsiniz ![]() ![]() ![]() Telefonun arkasında "Nokia Nseries" kabartması mevcut ![]() ![]() ![]() Evet neden SIM kart girişi yan tarafta ? Alttaki resimde en solda bir vida var ve bu vida kasaya sabitlenmiş durumda ![]() ![]() USB Girişi ![]() Kutunun İçinden çıkan USB - HDMI to MINI HDMI - USB Port to Nokia USB PORT kabloları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Telefonun Bir çok kısmı iPhone'dan alınmış gibime geldi mesela parmaklarınızı resimdeki gibi zıt yönlere çekerseniz resim büyütülüyor ![]() ![]() Boyutları da normalden biraz daha büyük ama söylemeden geçemicem telefon çok ağır muhtemelen çelik kasa olduğundan ama iyi yanıda kolay kolay bişi olmaz ![]() Sanırım kısa ve öz olmuştur hepinize teşekkürleeer |
![]() |
![]() |
|