Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi > Cep Telefonları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
inceleme, nokia

Nokia N8 İnceleme

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nokia N8 İnceleme

Evet Arkadaşlar bu benim ilk incelemem bu yüzden hatalar varsa kusura bakmayın

İlk olarak mavi bir kutu alıyoruz elimize ;

Ben, gri renkli versiyonun aldım gayet güzel - alıcaklara tavsiyem -

Evet, Benim en sevdiğim özelliği ; "Carl Zeiss optikli 12 MegaPixels" kamera ve gerçekten çok net fotoğraf - video çekiyor (Video Çözürnürlüğü 1280x720)

Hafıza Kartı ve Sim kart girişi telefonun sol - üst köşesinde bulunuyor Sim kartı neden sol üst kısımda bulunuyor diye soracak olursanız bir kaç resim sonra açıklıycamBide Dahili olarak 16 GigaByte hafıza mevcut yani hafıza kartı kullanacağınızı sanmıyorum

3G Kamerası

Mini HDMI (High - Definition Multimedya Interface) Portu ve kutudan çıkan HDMI kablo - Dönüştürücü aracılıyla HD TV nize bağlayıp, bir HD Dvd yi aratmayacak HD kalitesinde videolar seyredebilirsiniz

Telefonun arkasında "Nokia Nseries" kabartması mevcut

Evet neden SIM kart girişi yan tarafta ? Alttaki resimde en solda bir vida var ve bu vida kasaya sabitlenmiş durumdaBuda kasanın arkası açılamıyor demek oluyor yani "telefonun pili bitti, yedek pil alıyım" olayını şimdiden unutun

USB Girişi

Kutunun İçinden çıkan USB - HDMI to MINI HDMI - USB Port to Nokia USB PORT kabloları

Telefonun Bir çok kısmı iPhone'dan alınmış gibime geldi mesela parmaklarınızı resimdeki gibi zıt yönlere çekerseniz resim büyütülüyor

Boyutları da normalden biraz daha büyük ama söylemeden geçemicem telefon çok ağır muhtemelen çelik kasa olduğundan ama iyi yanıda kolay kolay bişi olmaz

Sanırım kısa ve öz olmuştur hepinize teşekkürleeer

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com