![]() |
Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nokia 5800 Xpressmusic Garmin KurulumuMerhabalar, -Öncelikle Garminin Uyumlu versiyonunu bilgisayarımıza Şu adresten indiriyoruz ![]() - Telefonu USB kablosu ile bağlıyoruz ve Bağlantı modu olarak Depolama seçiyoruz (Hafıza kartı) - İndirdiğimiz exeyi çalıştırıyoruz ve Removable Drive i seçip install diyoruz ![]() Program hafıza kartınıza kurulacak ![]() ![]() ![]() ![]() - Telefon bağlantı noktasını PC Suite olarak değiştiriyoruz ve Uygulamalardan GMobileXT çalıştırıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bluetooth şu anda kapalı uyarısı verecek tamam deyip geçiyoruz ![]() ![]() ![]() -Ayarlardan sonra da hakkında ya tıklıyoruz ve açılan sayfadan Kart Kodunu not alıyoruz ![]() ![]() -Reis'in sitesinde bulunan (silinmiştir) dosyalarını indiriyoruz ![]() bunun içinde bulunan "Garmin ![]() ![]() 1 kutucuğuna kopyaladığımız " kart kodu " nu yazıyoruz ![]() ![]() 2 kısma'da Custom Map kısmında açılan alana 848 girip tamam diyoruz -Verilen kodların ilkini (kart kodu yazdığımızın altındaki) bir TXT dosyası içine kopyalayıp dosyayı sw ![]() ![]() ![]() -ikinci kodu da yine txt dosyası içine kopyalayıp gmaPSUpp ![]() ![]() ![]() Kaydettiğimiz iki dosya ile birlikte telefonumuza atmak için harita dosyasını , yine Reis'in sitesinden [Link silinmiştir] *ben bu dosyayı kullandım ve denedim ![]() indiriyoruz ![]() -Son adım olarak, inen harita dosyasını,sw ![]() ![]() ![]() İşlem Genel olarak tamamlandı ![]() ![]() ![]() Türkçe ses Dosyası için [Link silinmiştir] rarlı dosya içindeki Help klasörünü olduğu gibi Gramin içine kopyalayın ![]() Katkılarından Ötürü Reisi-Eagles ![]() ![]() Saygılarımla Telif hakları nedeniyle linkler silinmiştir ![]() Konu kapatılmıştır ![]() Düzenleyen:Wermidon |
![]() |
![]() |
|