Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi > Cep Telefonları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
5800, garmin, kurulumu, nokia, xpressmusic

Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

Merhabalar,

-Öncelikle Garminin Uyumlu versiyonunu bilgisayarımıza Şu adresten indiriyoruz

- Telefonu USB kablosu ile bağlıyoruz ve Bağlantı modu olarak Depolama seçiyoruz (Hafıza kartı)

- İndirdiğimiz exeyi çalıştırıyoruz ve Removable Drive i seçip install diyoruz
Program hafıza kartınıza kurulacak Benim ilk yüklememde program doğrudan kurulmuştu ama kurulmazsa Hafıza kartı içindeki GarminMobileXTsis dosyasını çalıştırıp telefona kurulumu kendiniz yapabilirsiniz

- Telefon bağlantı noktasını PC Suite olarak değiştiriyoruz ve Uygulamalardan GMobileXT çalıştırıyoruz Açılıştaki mesaja I Agree diyoruz, Sonraki sayfada Hangi dili istiyorsak onu seçiyoruz Sonra konuşma dili isteyecek, konuşma dili yüklü olmadığı için (türkçe) sonraki diyerek geçiyoruz Birkaç kurulum sorusu daha soracak birim hava durumu vs onları da istediğiniz gibi ayarlayın Son olarak aşağıdaki ekran karşınıza gelecek Garmin GPS ile bağlan diyoruz

Bluetooth şu anda kapalı uyarısı verecek tamam deyip geçiyoruzaçılan sayfadan Arçlar oradan da Ayarlara tıklıyoruz

-Ayarlardan sonra da hakkında ya tıklıyoruz ve açılan sayfadan Kart Kodunu not alıyoruz

-Reis'in sitesinde bulunan (silinmiştir) dosyalarını indiriyoruz
bunun içinde bulunan "Garmin exe" programını çalıştırıyoruz

1 kutucuğuna kopyaladığımız " kart kodu " nu yazıyoruz
2 kısma'da Custom Map kısmında açılan alana 848 girip tamam diyoruz

-Verilen kodların ilkini (kart kodu yazdığımızın altındaki) bir TXT dosyası içine kopyalayıp dosyayı swunl şeklinde kaydediyoruz Lütfen uzantının txt kalmamasına dikkat ediniz

-ikinci kodu da yine txt dosyası içine kopyalayıp gmaPSUppunl şeklinde kaydediyoruzLütfen uzantının txt kalmamasına dikkat ediniz

Kaydettiğimiz iki dosya ile birlikte telefonumuza atmak için harita dosyasını , yine Reis'in sitesinden [Link silinmiştir]
*ben bu dosyayı kullandım ve denedim

indiriyoruz

-Son adım olarak, inen harita dosyasını,swunl ve gmapsuppunl dosyalarını telefonumuzun hafıza kartında bulunan Garmin klasörüne atıyoruz

İşlem Genel olarak tamamlandıArtık Garmin kullanıma hazır

Türkçe ses Dosyası için [Link silinmiştir] rarlı dosya içindeki Help klasörünü olduğu gibi Gramin içine kopyalayın

Katkılarından Ötürü Reisi-Eaglescom 'a teşekkürlerimi borç bilirim

Saygılarımla

Telif hakları nedeniyle linkler silinmiştir
Konu kapatılmıştır
Düzenleyen:Wermidon

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com