|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgisayarda, kullanmak, telefondaki22, wireless |
Telefondaki(2.2) Wireless İ Bilgisayarda Kullanmak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Telefondaki(2.2) Wireless İ Bilgisayarda KullanmakÖncelikle kullandığım telefon HTC Wildfire 2 2 dir 2 1 lerde böyle bir özellik var mıydı hatırlamıyorum Komşumuzun internetine telefonumla bağlandıktan sonra bunu kendi bilgisayarıma aktarmak istedim Resimlerde de görüleceği gibi, Menü>Ayarlar>Kablosuz özelliği ve Ağlar a girip en altta Usb bağlantısını aktif yaptım Doğal olarak telefonumu bilgisayara usb kablosuyla "usb bağlantı" şeklinde bağlamış oldum![]() Dikkat edilirse hemen altında telefonun mobil şebekesini bilgisayarda paylaş diyor ama wireless i de paylaştığını böylece görmüş oldum ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bu durumda Speedtest net - The Global Broadband Speed Test ve TTnet Hız Testi / TTnet Speed Test sitelerinde yaptığım hız testinde aldığım sonuçlar aşağıdaki gibiBilgisayarımda ağa tıkladığımdaki durum ![]() ve hız testleri ![]() ![]() Sonra bu bağlantıyı kapatıp, forumda adından çok sık bahsedilen pdaneti kurdum onunla bağlanmak istedim Bilgisayarımdaki gösterge ![]() Hız testleri ![]() ![]() Sanırım 2 1 lerde bu özellik yok eğer yoksa pda kullanmak zorundalar, ama pdanet ile bağlandığımda hızımın neden bu kadar aşağılara indiğini doğrusu anlayamadım Neyse konu içinde telefonumdaki bir karşılaştırmayı da yapmış oldumalıntı |
|
|
|