|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
android, dünyasının, geleceğine, gençleri, türk, verecek, yön |
![]() |
Android Dünyasının Geleceğine Türk Gençleri Yön Verecek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Android Dünyasının Geleceğine Türk Gençleri Yön VerecekMedyasoft, dünya devleriyle yaptığı işbirlikleriyle sürdürdüğü eğitim programlarına yenilerini eklemeye devam ediyor ![]() ![]() Cep telefonu ve tablet bilgisayarda 100 milyona yaklaşan kullanıcı sayısıyla mobil dünyanın yeni gözdesi Android işletim sistemi kullanan cihazlar için hazırlanan ‘Eclipse’ eğitimiyle Medyasoft, sektördeki uygulama ihtiyacını karşılayıp gençler için yeni iş fırsatları sunacak ![]() “2011 MOBİLİTENİN YILI OLACAK” Android işletim sistemi kullanan cihazlara yönelik başlatılan uygulama geliştirme eğitimiyle ilgili olarak, Medyasoft’un bilişim dünyasındaki trendleri uzman kadrosuyla eğitim alanında katma değerli hale getirdiğini belirten Medyasoft Pazarlama Müdürü Cüneyt Tonguç, “Yapılan araştırmalar 2011 yılında tüm dünyada satılacak olan bilgisayarların yarıdan fazlasının tablet PC ve akıllı telefon gibi cihazların olacağına işaret ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() Kısa süre sonra ülkemizde de yayına başlayacak olan Android Market’te uygulama sayısının 200 bine yaklaştığına dikkat çeken Tonguç, 2011 sonunda mobil uygulama pazarından elde edilen gelirlerin 15 milyar doları aşacağına dikkat çekerek, gençlerin evlerinde geliştirecekleri sadece bir uygulama ile binlerce dolar kazanabileceklerini söyledi ![]() “EN İYİ EĞİTİM PLATFORMUNU SUNUYORUZ” Android uygulama geliştirme eğitimlerinin Türkiye’de ve yurtdışında çeşitli projelere imza atan senior yazılım danışmanları tarafından verileceğini belirten Cüneyt Tonguç, eğitimlere katılmak isteyenlerin literatürü takip edebilecek İngilizce ve temel programlama bilgisine sahip olmaları gerektiğini belirtti ![]() ![]() ![]() Kaynak: BT Haber |
![]() |
![]() |
|