![]() |
Xs++ V1.2 İle 2Dk'da Menü İkon Değişimi ! Resim+Video'lu Anlatım ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Xs++ V1.2 İle 2Dk'da Menü İkon Değişimi ! Resim+Video'lu Anlatım !Evet arkadaşlar, xs++ programı ile 2dk icinde w800'ümün klasik menü görüntüsünden kurtuldum ![]() ![]() ![]() ![]() ÖNCELIKLE: K750,W800, CID36 DB2010 ICIN GECERLIDIR , MESAJIN BIR KISMINI ALINTI YAPTIGIM SITEDE YAZAN SEKLIYLE ![]() W800 CEP TELEFONUM ILE YAPTIGIM DENEMEDE 2DK DA MENU IKONLARINI DEGISTIRDIM ! DENEYECEK OLAN ARKADASLAR, BU DENEMEYI KENDI RISKLERI ALTINDA YAPACAKLARDIR ![]() ![]() SORUMLU DEGILDIR ! BEN DENEDIM, SORUN OLMADI BU NEDENLE PAYLASIYORUM ! BAŞLANGIÇ ; işlem anında ; telefonunuz kapalı , sim kartınız + hafıza kartınızı telefondan çıkarmış bi şekilde olacagınız icin, her ihtimale karsı telefon rehberini ve mesajlarınızı sim karta kopyalamanızı öneririm ![]() ![]() 1-Telefonunuzun USB DRIVERI'nın kurulu olduğundan emin olun ![]() ![]() 2-XS++ v1 ![]() ![]() ![]() ![]() 3-USB FLASH DRIVER INDIR XS++ programını çalıştırdıgımızda YEni Donanım Bulundu USB FLASH yazısı cıkıcak ve tanıtmanızı isteyecek ![]() ![]() ![]() ![]() 4- ELINIZDE MENU IKONU YOKSA BURADAN INDIREBILIRSINIZ ![]() ![]() INDIR indirdiginiz dosyayı RARdan çıkarıp telefonunuza yüklemek istediginiz menu ikonunu seçiniz ![]() ![]() 5- Bir Menu Ikonunun Xs++ programında dogru sekilde yerlestirilmesi ; menu ikonlarından sectiginiz bir klasorde su dosyalar var; ilk etapta bize lazım eden dosyalar bu klasorun icindeki tum dosyalar degil ! layout_revove_scrollbars klasorunu + author ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() xs++ 'ı RARdan cıkardık , klasorun icine girdigimizde karsımıza sunlar gelicek ; buradaki > 'files_to_upload' klasorunun icine girioruz ![]() ![]() ![]() ![]() oluşturuyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() olusturuyoruz ![]() ![]() ![]() dosyasını KOPYALAYIP , yapıştırıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() icin ![]() ![]() author ![]() ![]() BU KISIM TAMAMLANDIYSA ; MENU klasorunden TPA klasorune GERi Donuyoruz ! Daha sonra 'tpa' nın içine /system/layout klasorlerini oluşturuyoruz ![]() ![]() icindeki > layout ![]() ![]() ![]() ![]() ARTIK HAZIR SAYILIRIZ ![]() ![]() ![]() ![]() 6- Telefonunuzu kapatıp, sim kartı ve hafıza kartını cıkartınız ![]() ![]() xs++ 1 ![]() ![]() ![]() START'A BASIYORUZ ![]() ![]() ![]() TUTARAK USB KABLOSUNU TELEFONA BAGLIYORUZ ![]() ![]() ![]() ![]() BILGISI CIKICAK AMA PC'DE USB FLASH YUKLU OLMADIGI ICIN SAG ALTTA YENI DONANIM BULUNDU - USB FLASH- YAZISI CIKICAK ![]() ![]() SANIYE ICINDE DRIVERI KURAMAYACAGINIZ ICIN TELEFON ACILIR ! KORKMAYIN ! EGER PROGRAM DISCONNECT YAPMADIYSA , SIZ DISCONNECT TUSUNA BASIP TELEFONUN KABLOSUNU CIKARINIZ VE TELEFONUNUZU KAPAYINIZ ![]() XS++ PROGRAMI EKRANDA KALSADA SORUN OLMAZ, EKRANDAKI YONERGELERI IZLEYEREK USB FLASHI PC'YE TANITINIZ !! DONANIM YUKLENDI VE KULLANIMA HAZIR ! YAZISI CIKTIKTAN SONRA XS++ TA YENIDEN START TUSUNA BASIN, 30 SANIYE ICINDE C TUSUNA BASILI TUTARAK KABLOYU TELEFONA BAGLAYINIZ ![]() ![]() ![]() ![]() READY FOR OPERATION ! YAZISINI GORECEKSINIZ ; YAN TARAFTA -- CONFIGURATION --KISMINDA SETTINGS/FLASH/FSX/GDFS GORECEKSINIZ ![]() ![]() START FSX TUSUNA BASMAK ! DAHA SONRASINI PROGRAM KENDI YAPIOR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDER ![]() ![]() ![]() ![]() EKRANDA ISLEM ANINDA SU OLABILIR; AYNEN UYGULUYORUZ; ![]() SON KISIM; FSX was successful !! yazısını gordugunuzde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() verecektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ANLATIM VIDEOSU : BURADAN INDIR Daha sonra yukledgniz menu ikonuna uygun tema dosyasını telefonunuza atabilirsiniz ![]() olarak kullanabilirsiniz ![]() ![]() umarım yeterince açıklayıcı olmuştur ![]() ![]() Menu Dosyaları ılerde Bu Bolume Eklenecektir! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|