![]() |
K750i De E-Kitap Okumak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() K750i De E-Kitap Okumakönce herhangi bir formatta (ben ![]() ![]() ![]() ![]() Böylece dosyanın uzantısı ![]() ![]() ![]() Daha sonra aşağıdaki adresten "text editor" programını indirip telefona kuruyoruz ![]() http://download2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra uzantısını ve kodlamasını ayarladığımız e-kitabımızı telefonumuza yolluyoruz ![]() ![]() Sonra "text editor" programını açıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Open -New -Options -Help -About -Exit diye bir menü geliyor ![]() ![]() ![]() c: e: çıkıyor biz "e" yi seçiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (siz evet dedikçe soruyu çevreleyen gri çerçeve siyahlaşacaktır) Neyse sonra da ![]() ![]() MEMSTICK ![]() MSTK_PRO ![]() DCIM MP3 MSSEMC < ------ biz bunu seçiyoruz ![]() Birkaç kere daha uygulamanın kullanıcı datalarını okumasına izin ver falan diye soruyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Media files system ---------------------- diye bir yer açılıyor ![]() ![]() bir menü daha açılıyor ![]() ![]() ![]() Sonra saved_pages&#39;i seçiyoruz ![]() sonra ![]() ![]() content [yolladığınız kitabın ismi] --------------------- çıkıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra "codepage" açılıyor ![]() ![]() ![]() UTF-8 i seçince yine sorular bir kaç kere, yine evet cevapları ![]() ![]() VE SONUNDA KİTABIMIZ OKUNMAYA HAZIR --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- NOT 1- Kitabı bir kere açmayı başarırsanız uygulamayı 2 ![]() ![]() ![]() 2-Bu programı ve yöntemi deneme yanılma yoluyla(ve sabırla) kendi kendime buldum ![]() ![]() ![]() 3- Dediğim gibi herşeyini daha öğrenemedim o yüzden birisi bu işin daha kısa bir yolunu bulup paylaşırsa sevinirim 4- Aşağıdaki resimler e-kitabın bilgisayarda uzantısını ayarlamayla ilgili ![]() 5- Bir de galiba yeni konuya 3-4 kere tıklamışım 3 kere açmış konu o yüzden de herkesten özür diliyorum KOLAY GELSİN |
![]() |
![]() |
|