![]() |
Tellcom Dan Uzak Durun... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tellcom Dan Uzak Durun...Yaklaşık tam olarak 1 aylık adsl üyesi olduğum tellcom şirketinden yaşamış olduğum çözümlenemeyen sorunları artık burada paylaşmak istedim ![]() ![]() ![]() Kullanmakta olduğum adsl hattımda yaşanan problem nedeni ile hiçbir şekilde bağlantı kurulamamaktadır müşteri hizmetlerine yazmış olduğum mailler göndermiş olduğum Speed test sonuçları Tellcomu ZERRE kadar etkilememiştir böyle bir şirketin bu kadar sorumsuz ve ilgisiz olduğuna inanamadım ![]() ![]() ![]() Sorunumun devam etmesi üzerine daha temkimli davranmaya devam ettim bağlantı hattımı telekoma baktırdım yeni bir modem aldım fakat sorun hala aynı; bir müşteri olarak yapmam gerekeni yaptığıma inanarak son kez daha müşteri servisleri aradım yaklaşık 20 dk bulan bir konuşma sonunda adsl hattımda bir sorun olmadığını kendi bağlantı hattımı kontrol etmem söylendi kayıda almış olduğum bu konuşma ve tüm speed test ekran görüntülerini herkesle paylaşmaya karar aldım Tellcom 'un iç yüzünde nasıl büyük bir sahtekarlık var bunu herkes görsün istedim adsl sözleşmeme göre almam gereken sinyal miktarının oranlarını veremeyen bu şirketten sözleşmemin iptali istiyorum eğer bu konuda bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa hem telefon görüşmelerini hemde ekran görüntülerini onlarla paylaşabilirim tüm yasal hakkımı kullanacağımı buradan bildirmek isterim ![]() ![]() ![]() Şimdi benim gibi eski servis sağlayıcılarını bırakıpta bu ilgisiz ve sorumsuz şirketin vaadlerinden dolayı uyarım lütfen bunu yapmayın çünkü çok pişman olursunuz ![]() ![]() ![]() ![]() [IMG] ![]() |
![]() |
![]() |
|