|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bakarmısınız, ile, ilgili, olucak, sorum, ttnet |
![]() |
Ttnet İle İlgili Sorum Olucak Bakarmısınız? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ttnet İle İlgili Sorum Olucak Bakarmısınız?Merhaba Arkadaşlar ![]() Şuanda 2 Mbps Limitsiz Paket Kullanıyorum ![]() 2 Kişi Kullanıyorduk Fakat Komşum Taşınıyor Bununla Beraber 70 Lira veriyorduk ![]() TTNET'i Aradım Alt pakete Geçmek İstedim Ama Geçemessiniz Dediler ![]() Kapattırıp Tekrar Açtıramıyorumda ![]() ![]() ------------------------------------- Bir Arkadaşımla Konuştum 8mbit 15gb kotayı geçtiği zaman 512 kadar düşen Net paketinden Kullanıyor Aylık Sanırsam 40 lira veriyor ![]() ----------------------------------- Bütçem gereği uygun bir pakete geçmem lazım fakat hangi pakete geçebilirim bilmiyorum yada kapatmak için ne yapmam lazım ![]() ![]() ------------------------------------ YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ttnet İle İlgili Sorum Olucak Bakarmısınız? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ttnet İle İlgili Sorum Olucak Bakarmısınız?İnternet paketine üye olurken sözleşme yaptığınız için interneti kapatmanız imkansız ![]() ![]() ![]() Bildiğim kadarıyla sözleşmede kullandığınız internet paketinin altında bir pakete geçiş yapamıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|