|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlamlı, diyaloglar, facebook, facebookda, ilginç, sözler |
![]() |
Facebookda İlginç Diyaloglar,Facebook En Anlamlı Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Facebookda İlginç Diyaloglar,Facebook En Anlamlı SözlerFacebook En Anlamlı Sözler,Facebookda İlginç Diyaloglar Facebookda İlginç Diyaloglar Bilmem sen ne düşünüyosun? Düşünüyorum öyleyse VARIM, üşeniyorum öyleyse YARIN ![]() Ne düşünüyorsun diye sorup durmα Fαcebook, Ne düşündüğümü αnlαyαmαzsın ; Sevdiğim erkeğin profili sende olmαsα Umrumdα mısın ? Facebook: ?ne düşünüyorsun?? Twitter: ?ne yapıyorsun?? Foursquare: ?nerdesin?? Sonuç: yeni sevgilim sosyal medya ![]() Sevgili feyzbuk, kalbin kadar temiz olan bu ne düşünüyorsun bölümünü bana ayırdığın için öncelikle teşekkür ederim ![]() Alçak gönüllü yüreklerde yaşayan düşünceler, en yüksek düşüncelerdir ![]() Sonumuz Morg Aç Bi Tuborg Hayat Buysa Bizde Jeton Cok? Her bakış bir gözlem, her gözlem bir düşünce, her düşünce bir bağlantı ve ilişki doğurur ![]() Düşünmekten utanmıyorsan, söylemekten de utanma ![]() √V^√~√V^√V?^~hani senin içİn atıYodu ya ????? Biz düşüncelerimizi çoğu zaman omuzlarımızda taşırız ![]() Ayıp olan, bir düşünceyi gizlemek değil, o çeşit bir düşünceyi edinmektir ![]() Düşünceler insana keyifleri istediği zaman gelirler; benim keyfim istediği zaman değil ![]() Her insanın iradesi dışında binlerce kötü düşüncesi olabilir ![]() Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla bir şey düşünmüyor demektir ![]() Herkes benim düşünceme katılırsa, yanılmış olmaktan korkarım ![]() İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur ![]() Biten neydi acaba diye hep düşünüyorum, o kadar çok soru var ki beynimde ![]() Düşünür, yeniden düşünen ve şimdiye kadar üzerinde düşünülmüş şeylerin asla yeterince düşünülmemiş olduğu kanısına varan kimsedir ![]() Ne kadar seversen sev, asla belli etme sevgini ![]() Hayata karşı ilk küskünlüğümüz; Yanımızda sandığımız kişileri, karşımızda görmemizle başlar! Aşk yoLunda yolcu oLaLım dedik topLu taşıma aracı çıktın be ![]() Tanımadığımız insanların dürtüklemesine karşı ?geri dürt? butonu yerine bi de ?s-ktir git? butonu olsaydı nolurdu, çok mu kırılır ? üzülürlerdi ? Dünya ateistler toplantısının tam ortasında içeri dalıp, ?Allah?ınız yok mu lan? diye bağırıp kaçasım var ![]() Sevgili Uyku, biliyorum seninle bazı problemlerim oldu fakat şimdi sana çok ihtiyacım var ![]() ![]() Gidenin ardından küçük Su döküyorum ![]() ![]() Çaya batırdığım bisküviyi düşürmeden ağzıma atmak için yaptığım hırsı hayatımın diğer hiç bir kısmında yapmıyorum ![]() Bir şeyi yarım yamalak söyleyip sonra ?anlamadım? dediğimde ?boşver? diyen arkadaş ![]() ![]() Rock grupların arkasında çalıcam diye elektro gitar öğrenıp, izdivaç programnda ?Gaydırıguppak Cemile? çalan gitaristin yaşadığına ?dram? denir Adrenalin: Çaya bandırılan bisküviyi erimesine saliseler varken çayın içinden çekmek ve bir sonraki biskuvide sınırı zorlamak Sürtünmeyle ilişkiye girmeye çalışan 2 sevgili dün gece 3 ![]() ![]() Dün gece, hiç tanımadığım bir Travestiye rastladım sırf sana benziyor diye usulca sokulup ?Naber lan Osman abi dedim ve kaçtım ![]() Misafirlikte s*çıpta sifonu çekince bir türlü gitmek bilmeyen b*k gibidir eski sevgili ![]() Facebook isminin yanına ?Bok var ekle? yazan arkadaş, kendinle bu kadar barışık olduğun için seni kutluyorum ![]() Şampuanın Üstünde Kuru Saçlar İçindir Yazdıgı için Şampuanı Saçını Islatmadan Kullanan Arkadaşı Bodruma Kapattık Mutluyuz ![]() Yatakta çok iyiyimdir ![]() ![]() ?asdfghjkfds? gibi bi şey gördüğümde Kişinin güldüğünü değil, klavyenin üstüne oturduğunu düşünüyorum ![]() Kızlar!! abazaları sevin ![]() ![]() Sıradaki küfür hem ekleyip, hem de kimsin diye soran mallara gelsin ![]() Özlü sözler bir yaşanmışlık sonucu doğuyorsa ?g*te giren şemsiye açılmaz? sözünü bulanın yaşanmışlığından şüphe ederim ben ![]() Sevgilisinin ? Hadi aşkım öptüm ![]() ![]() Hesabı veremeyeceğiniz işlere kalkışmayın ![]() ![]() ![]() Feysbukunu donduran arkadaşım ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni ayrılıp facebooka ?ortam süper,çok mutluyum? yazan genç evde eski resimlerle salya sümük ağlarken burnundan baloncuk çıkarken yakalandı ![]() Kaçanı kovalıyorsan bir ?heves?, açanı kovalıyorsan ?zevk? uğrunda koşuyorsun ancak ağzına sıçanı kovalıyorsan aşıksın ![]() Selam, ben Windows Outlook ![]() ![]() Kadınların bakış açısı bir sen, bir ben, bir de bebek ![]() Sabah kalkıp saate baktığında daha alarmın çalmasına 2 saat olduğunu gören genç, mutluluktan uyuyamadı? Aşk tabii ki tesadüfleri sever ![]() ![]() ![]() Sema ismindeki sevgilisine doğum gününde ?Semaver? hediye eden arkadaşımı kutluyorum ![]() Bi bağlantıyı paylaşıp üstüne onu beğenip üstüne bi de ?süpermiş yaa? diye yorum yazan insan ![]() ![]() ![]() Ben asla başladığım işi yarım bı Tarkan işi biliyo arkadaş; İlk yaklarsam muck muck, sonra gel gel acımıcak, sonra öp öp öp, işi bitincede ; adımı kalbine yaz beni unutma ![]() Selam, Ben; 5 liralık saat alıp su geçirir mi diye sorduğunuzda ?Suya sokmaz isen geçirmez? cevabını veren saatçiyim ![]() |
![]() |
![]() |
|