Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Internet & ADSL

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
7′nin, için, karar, verildi, windows, yılında

Windows 7′Nin 1. Yılında Xp İçin Karar Verildi

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Windows 7′Nin 1. Yılında Xp İçin Karar Verildi

Windows 7′nin 1 Yılında XP İçin Karar Verildi

Windows XP’de Netbook Devri Bittti
Tam 9 yıldır bilgisayar kullanıcılarının hayatında yerini alan ve Vista’nın kötü gidişatı ile en çok tercih edilen işletim sistemi olan XP içinde artık bitiş düdüğü çaldı Pazardaki liderliğini uzun süre zirvede tutan ve hala çok iyi bir kullanıcı kitlesine sahip olan ve Windows 7′nin gelişinin tam 1 yılını doldurduğu günlerde XP’nin hayatına son verildi
Microsoft’tan geçen yaz yapılan açıklama ile XP için son çanların çalacağının sinyalleri verilmişti
Bilgisayar satıcıları ‘na yapılan Windows XP lisansı satışları sona erdi, bundan böyle yeni bir …

Windows XP’de Netbook Devri Bittti
Tam 9 yıldır bilgisayar kullanıcılarının hayatında yerini alan ve Vista’nın kötü gidişatı ile en çok tercih edilen işletim sistemi olan XP içinde artık bitiş düdüğü çaldı Pazardaki liderliğini uzun süre zirvede tutan ve hala çok iyi bir kullanıcı kitlesine sahip olan ve Windows 7′nin gelişinin tam 1 yılını doldurduğu günlerde XP’nin hayatına son verildi
Microsoft’tan geçen yaz yapılan açıklama ile XP için son çanların çalacağının sinyalleri verilmişti
Bilgisayar satıcıları ‘na yapılan Windows XP lisansı satışları sona erdi, bundan böyle yeni bir laptop bilgisayar almaya kalktığınızda XP işletim sistemli netbookları bulamayacaksınız
Ancak yasal yoldan XP sahibi olmanın şimdilik tek bir yolu kaldı, oda ancak 2014 yılına kadar downgrade etmek
2001 senesinde piyasaya sunulan ve bilgisayar kullanıcılarının en çok tercih ettiği işletim sistemi olma özelliğini hala sürdürmekte olan Windows XP için artık sona gelindi, büyük bir efsane olan XP bundan böyle bilgisayar mağazaları ‘nda satışa sunulan hiçbir Pc de olmayacak
Win7′nin gelmesi ile beraber yapılan planlar arasında bulunan XP’yi piyasadan kaldırmak için pc satış noktalarına, tahtını devretmesi için
XP lisans satışları sonlandırıldı Bu şekilde çıkışının ilk senesinde 240 milyon adet satış gerçekleştiren Windows 7′ye geçiş hızlandırılacak
Hatta bunu sağlamak ve XP kullanımı ‘nın en kısa sürede bitmesi için, en son çıkardığı programlarıda (Internet Explorer 9, Live Messenger 2011 vb) yalnızca Win7′ye uyumlu yapmıştı
Windows 8 Ne Zaman Geliyor?
Yazılım şirketi Microsoft CEO’su Steve Ballmer yaptığı açıklamada Windows 8′in aslında Microsoft için çok büyük riskli bir kumar olacağını söyleyen Ballmer, teknoloji aleminde şiddetli bir merak fırtınası oluşturdu Bu zamana dek piyasaya sürülen bütün Windows’lardan çok farklı olacağı kaydedilen Windows 8 ile alakalı gelişmeleri aktaran CEO, ilk kez tarih belirten açıklamasını yaparak tahminen 2012 senesi ‘nde yeni işletim sistemi ile tanışmak mümkün olacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com