![]() |
Windows 7′Nin 1. Yılında Xp İçin Karar Verildi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows 7′Nin 1. Yılında Xp İçin Karar VerildiWindows 7′nin 1 ![]() Windows 7′nin 1 ![]() Windows XP’de Netbook Devri Bittti Tam 9 yıldır bilgisayar kullanıcılarının hayatında yerini alan ve Vista’nın kötü gidişatı ile en çok tercih edilen işletim sistemi olan XP içinde artık bitiş düdüğü çaldı ![]() ![]() ![]() Microsoft’tan geçen yaz yapılan açıklama ile XP için son çanların çalacağının sinyalleri verilmişti ![]() Bilgisayar satıcıları ‘na yapılan Windows XP lisansı satışları sona erdi, bundan böyle yeni bir … Windows 7′nin 1 ![]() Windows XP’de Netbook Devri Bittti Tam 9 yıldır bilgisayar kullanıcılarının hayatında yerini alan ve Vista’nın kötü gidişatı ile en çok tercih edilen işletim sistemi olan XP içinde artık bitiş düdüğü çaldı ![]() ![]() ![]() Microsoft’tan geçen yaz yapılan açıklama ile XP için son çanların çalacağının sinyalleri verilmişti ![]() Bilgisayar satıcıları ‘na yapılan Windows XP lisansı satışları sona erdi, bundan böyle yeni bir laptop bilgisayar almaya kalktığınızda XP işletim sistemli netbookları bulamayacaksınız Ancak yasal yoldan XP sahibi olmanın şimdilik tek bir yolu kaldı, oda ancak 2014 yılına kadar downgrade etmek ![]() 2001 senesinde piyasaya sunulan ve bilgisayar kullanıcılarının en çok tercih ettiği işletim sistemi olma özelliğini hala sürdürmekte olan Windows XP için artık sona gelindi, büyük bir efsane olan XP bundan böyle bilgisayar mağazaları ‘nda satışa sunulan hiçbir Pc de olmayacak ![]() Win7′nin gelmesi ile beraber yapılan planlar arasında bulunan XP’yi piyasadan kaldırmak için pc satış noktalarına, tahtını devretmesi için XP lisans satışları sonlandırıldı ![]() Hatta bunu sağlamak ve XP kullanımı ‘nın en kısa sürede bitmesi için, en son çıkardığı programlarıda (Internet Explorer 9, Live Messenger 2011 vb ![]() ![]() Windows 8 Ne Zaman Geliyor? Yazılım şirketi Microsoft CEO’su Steve Ballmer yaptığı açıklamada Windows 8′in aslında Microsoft için çok büyük riskli bir kumar olacağını söyleyen Ballmer, teknoloji aleminde şiddetli bir merak fırtınası oluşturdu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|