|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
exploitjavacvei, hakkında, virüs, yardım or destek |
![]() |
Virüs Hakkında Yardım/Destek &Quot;Exploit.Java.Cve-2010-0842.İ&Quot; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Virüs Hakkında Yardım/Destek &Quot;Exploit.Java.Cve-2010-0842.İ&Quot;Merhabalar; Bilgisayarımda Lisanslı ve Güncel Kaspersky 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayarda C: sürücüsüne girince hiçbir dosya görüntülenmiyor, Başlat/Tüm Programlar sekmesinde de hiçbir program listelenmiyor ![]() ![]() İlk seçenek olarak AMVO ile bir onarım yaptım, masaüstü ikonları ve dosyalar gizli formatta görüntülendi ama diğer hasarlar devam ediyor ![]() Bilgisi olan veya çözüm önerisinde bulunabilecek arkdaşları dinlemek isterim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Virüs Hakkında Yardım/Destek &Quot;Exploit.Java.Cve-2010-0842.İ&Quot; |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Virüs Hakkında Yardım/Destek &Quot;Exploit.Java.Cve-2010-0842.İ&Quot;Hımm Öncelikle Geçmiş Olsun Öncelikle Sürücünün İçindekileri Görüntülemek İçin başlat>Çalıştıra cmd yaz enter la sonra orda istediğin sürücünün yolunu yaz örneğin c nin içindekileri görüntülemek istersen c: enterla sonra attrib -h -r -a -s /d /s enterla hepsi görüntülenecektir ondan sonra Şu Konudakileri yapsan hasarın %80 inin karşılar (Bilgisayarınızı Format Atmış Gibi Temiz Ve Hızlı Mı İstiyorsunuz ? Buyrun)Burdan Bakabilirsin |
![]() |
![]() |
|