Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Internet & ADSL

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dikkat, kullr, limitsiz, net

8 Mb Net Limitsiz Kull******R Dikkat !

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

8 Mb Net Limitsiz Kull******R Dikkat !

8 MB Net Limitsiz Kull******r Dikkat !

Arkadaşlar, 8 Mb netlimitsiz pakedi çıktığı gün bu pakede geçtim(bundan yaklaşık 1 yıl önce)

Ancak tarifemi değiştirdiğim halde hızım bir türlü yükselmedi, 2-3 gün sonra telekom'a başvurdum hızım yükselmedi diye

Meğer santralden ayarlama yapıyorlarmış onu yapmamışlar, adamlar evime geldi, teknikerin elinde bir cihaz vardı takometre gibi, santralden sinyal istedi ve takometre o an 11 mb gördü

Şaşırdım kaldım gerçekten Hızı 8'e sabitlemesini söyledi santral görevlisine

O günden sonra hızım değişkenlik gösterse de 4 mb'tan aşağı hiç düşmedi

Haziran ayında tayinim çıktı ve memleketime nakil istedim

Net yeni evime bağlandı ama hız yine aynı, 1 mb'ı hiç geçmedi

2 ay kadar böyle kullandım, normal sanıyordum zira büyükşehirde oturuyorum ve santrale uzağız

Yine de telekom'a gideyim şansımı deneyeyim dedim

Görevliler ilgilendiler ve siz evdeyken biz sizi arıycaz dediler

Akşam eve geldim aradılar, modemi uzaktan kapattılar tekrar açıldı

Şimdi hızım 4-6 mb civarı, gerçekten de pes diyorum

Bu kadar ihmalkar olunabilir ancak, telekom bu işi sallamıyor bile, siz tarifenizi değiştirseniz bile üstüne düşmezseniz aynı kalıyor, hızı değiştirmiyorlar öylece kalıyor

Bilginize

Not: Alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com