![]() |
8 Mb Net Limitsiz Kull******R Dikkat ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 8 Mb Net Limitsiz Kull******R Dikkat !8 MB Net Limitsiz Kull******r Dikkat ! Arkadaşlar, 8 Mb netlimitsiz pakedi çıktığı gün bu pakede geçtim(bundan yaklaşık 1 yıl önce) Ancak tarifemi değiştirdiğim halde hızım bir türlü yükselmedi, 2-3 gün sonra telekom'a başvurdum hızım yükselmedi diye ![]() Meğer santralden ayarlama yapıyorlarmış onu yapmamışlar, adamlar evime geldi, teknikerin elinde bir cihaz vardı takometre gibi, santralden sinyal istedi ve takometre o an 11 mb gördü Şaşırdım kaldım gerçekten ![]() ![]() O günden sonra hızım değişkenlik gösterse de 4 mb'tan aşağı hiç düşmedi ![]() Haziran ayında tayinim çıktı ve memleketime nakil istedim ![]() Net yeni evime bağlandı ama hız yine aynı, 1 mb'ı hiç geçmedi ![]() 2 ay kadar böyle kullandım, normal sanıyordum zira büyükşehirde oturuyorum ve santrale uzağız ![]() Yine de telekom'a gideyim şansımı deneyeyim dedim ![]() Görevliler ilgilendiler ve siz evdeyken biz sizi arıycaz dediler ![]() Akşam eve geldim aradılar, modemi uzaktan kapattılar tekrar açıldı ![]() Şimdi hızım 4-6 mb civarı, gerçekten de pes diyorum ![]() Bu kadar ihmalkar olunabilir ancak, telekom bu işi sallamıyor bile, siz tarifenizi değiştirseniz bile üstüne düşmezseniz aynı kalıyor, hızı değiştirmiyorlar öylece kalıyor ![]() Bilginize ![]() Not: Alıntıdır |
![]() |
![]() |
|