Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Internet & ADSL

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşlar, eğer, misiniz, yardım

Arkadaşlar Yardım Eder Misiniz?

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar Yardım Eder Misiniz?

Selam arkadaşlar
bu sabah internette dolaşırken birr pop-upa tıkladım bilgisayar dondu bende görev yöneticisini açtım kendiliğinden kapandı bir kaç kez daha denedim olmadı yeniden başlattım pcyi normal çalışmaya devam etti açtı yani internet explorer anasayfam http://wwwturkcearamalarinfo/ oldu araçlar>internet seçeneklerine girdim giriş sayfasını değiştiremiyorum internet seçenekleri sayfasının alt tarafında bazı ayarlar sistem yöneticiniz tarafından yönetilir diye bir not var firefoxun giriş sayfasıda değişti ama explorerdaki gibi sorun çıkmadı girişi değiştirdim
bana yadımcı olur musunuz ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum bu sorunu nasıl düzeltebilirim
yardımlarınız için teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com