Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Internet & ADSL

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
100, 100%, açma, bedava, garanti, kurma, sayfa, site

100 % Garanti Bedava Sayfa Acma -Bedava Site Kurma 100% Bedava

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

100 % Garanti Bedava Sayfa Acma -Bedava Site Kurma 100% Bedava

100 % garanti bedava sayfa acma -Bedava site kurma 100% bedava

üyemizin verdigi adres ve konuyu siliyorum ve onun yerine bedava site kurmaniz icin adres veriyorum sayfa almanca ama zaten az cok bilenler SIKINTI cekmeyeceklerdir ayrica sayfayi türkceye cevirebilirsiniz cok basit yöntemle tabiki googlenin özellikleriyle translater degil bilenler vardir sanirim eyerki ihtiyac duyulursa kisaca anlatim yaparim

edit - son ikaz kolay gelsin
bedeva siteye yapmak icin tiklayin >>> Kostenlose Homepage erstellen | Oylade

• Anmeldung in 2 Minuten, Homepage ist sofort aufruf- und bearbeitbar ( 2 dakkada sayfaniz hazirlayabilirsiniz)

• Über 250 MB kostenloser Speicherplatz( 250 MB den fazlasi hafasiza yeri )

• Über 130 verschiedene, tolle Design-Vorlagen(130 tane degisik süper sayfa desenleri)
  • Möglichkeit eigene Designs zu erstellen(1 adet zaten icinde mevcut sayfa görüntüsü)
  • Freie Gestaltung möglich: Texte, Bilder, Musik, Downloads usw(mevcut olanlar text,resim,müzik ve indirme dosyalari)100% garantiert kostenlos( 100% garanti veriyor bedeva olduguna dair)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com