Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Internet & ADSL

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kurulum, sihirbazı, tamamlanamıyor

Ağ Kurulum Sihirbazı Tamamlanamıyor..

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Benim sorunum şu ben pc me format attım gayet normal bişekilde xp yi yükledimDaha sonra internet için ağ bağlantılarım-ev ve küçük işyeri için ağ kur a tıkladım ama karşıma ağ kurulum sihirbazı tamamlanamıyor sihirbaz ağ donanımızı bulamıyor diye uyarı çıktı ben şimdi ne yapmalıyım daha önceden hiç ağ kurmamıştım hiç tecrubem yok bu arada modem airties RT205 ve ben kablolu yanı ethernet portunu kullanıyorum pc de ve airties in verdiği kolay kurulum cd sini takıyorum yüklüyorum kablolu yada kablosuz modem bulunamadı diyoreğerki bu sorun ethernet driverin dansa driveri indirdim ama kuramadım lütfen bana yardımcı olun ethernet driver nasıl kurulduğunu anlata bilirmisiniz ethernet kartım ıtspeed ITP-NIC-C39 driverini netten buldum indirdim ama kuramıyorum lütfen yardım edinBirde pc me ethernet kablosunu taktığımda karttaki ışık yanıyor modeme baktığımdada ışık yanıyor bilginizde olsun
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-31-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

sevgili arkadasim aynı sorun benımde basıma geldi fakat çözümü buldum sana yazıyım yapabilirsin sende

oncelıkle pc yenıden başlat ve klavyedekı delete tuşuan bas yanı pc nin bios ayarlarına gir yanlış anlama biliyorsundur belkı bilmeynler için yazıyorum

biosa girdiginde ekranda [ Integrated Peripherals ] bolume gir ordaki 3 seçenekten birinde { Onboard LAN ] vardır onu bul enter yap { enable } olarak degiştir f10 ardın dan enter yap pc yenıden başlasın ve ag yoneticisinde yenı donanım bulundu uyarısı verir kolay gelsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com