|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
4te, olan, sürüm, windows, yeni, özellikler |
![]() |
Windows Nt Sürüm 4'Te Yeni Olan Özellikler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows Nt Sürüm 4'Te Yeni Olan ÖzelliklerWindows NT Sürüm 4'te Yeni Olan Özellikler Windows NT'nin 4 ![]() ![]() ![]() Microsoft Windows 95 kullanıcı arabirimi Windows NT'nin 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Microsoft Internet Explorer Sürüm 3 Internet Explorer'ın en son ve en usta işi sürümü Windows NT'ye yerleştirilmiştir ![]() ![]() Microsoft Internet Information Server Windows NT Server sürüm 4'ün ayrılmaz parçası olan Internet Information Server (IIS), World Wide Web, ftp ve Gopher hizmetlerini kurup yönetmenize izin verir ![]() ![]() Microsoft Exchange Microsoft Exchange, Internet postası ve Microsoft Mail'i uzlaştıran yerleşik bir ileti merkezidir ![]() ![]() ![]() ![]() Telephony API Yeni Telephony API (TAPI) teknolojisi, Windows iletileme altsistemi (Exchange E-Mail Client), faks uygulamaları ve Internet Explorer tarafından kullanılmaktadır ![]() İletişim kurallarındaki gelişmeler Windows NT Server'ın 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Ve daha fazla özellik ![]() ![]() ![]() Bunlarda Windows NT sürüm 4'te bulunabilecek diğer yeni özelliklerdir: · DNS Name Server Windows NT Server, Domain Name System (DNS) ad sunucusu olabilir ![]() ![]() ![]() · Multiprotocol Routing Windows NT Server 3 ![]() ![]() ![]() · DirectX Windows NT, DirectDraw sürüm 2, DirectSound sürüm 1 ve DirectPlay sürüm 1 için tam bir API desteği sağlamaktadır ![]() · Windows 95 Masaüstlerinin Uzaktan Önyüklemesi Uzaktan önyükleme hizmeti "disksiz" Windows 95 masaüstlerinin kullanımını basitleştirmektedir ![]() · Uzaktan Yönetim Uzaktan yönetim, yönetim görevlerinin Windows 95 masaüstünden yerine getirilmesi için bir dizi yeni araçtır ![]() · Novell Netware ile Bağlantı Windows NT kullanıcıları NetWare Directory Services'ı (NDS) çalıştırarak Novell NetWare 4 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|