Mersin Türküleri - Mersin İline Ait Türküler |
07-31-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mersin Türküleri - Mersin İline Ait Türküler1- Şu Yüce Dağların Karı Eridi Yöre: Taşeli / Silifke - Mut / Solist : Musa Eroğlu 2- Kullar Olam Yöre: Taşeli / Mut / Solist : Yıldız Çam 3- Her Sabah Her Sabah Yöre: Taşeli / Silifke / Solist : Abdullah Gündüz 4- Keklik Yöre: Silifke / Solist : Sıtkı Akın 5- Geyinmiş Kuşanmış Yöre: Taşeli / Silifke / Solist : Sultan Güler 6- Sarı Yaylam Yöre: Taşeli (Yayla Havası) / Solist : Musa Eroğlu 7- Urfani Yöre: Taşeli / Silifke - Anamur - Mut / Solist : Yıldız Çam 8- Tımbıllı Yöre: Taşeli / Silifke - Mut / Solist : Sıtkı Akın 9- Portakalım Tekerlendi Yöre: Taşeli / Silifke / Solist : Abdullah Gündüz 10- Çaya Vardım Yöre: Taşeli / Silifke / Solist : Sultan Güler 11- İndim Geldim Silifke'den Yöre: Taşeli / Silifke / Solist : Musa Eroğlu 12- Kına Havası Yöre: Taşeli / Mut / Solist : Yıldız Çam 13- Ham Çökelek Yöre: Taşeli / Silifke - Mut / Solist : Sıtkı Akın 14- Keşbükü'nün Köprüsü Yöre: Tarsus - Aşık Mahrumi / Solist : Yıldız Çam 5- Ak Devem Düzden Gelir Yöre: Anamur / Solist : Sultan Güler |
|