![]() |
Ayıplı Mal İhtarname Örneği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayıplı Mal İhtarname ÖrneğiAyıplı Mal İhtarname Örneği (Ayıp 30 gün içinde ortaya çıkmışsa, açık görülebilir nitelikte ise) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İhtar eden: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adres : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muhatap:Malı aldığınız yer Adres : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu:Ayıp ihtarı İzahı: 1-Firmanızdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2-İlk 30 gün içinde,açık görülebilir nitelikte ayıplı olduğu ortaya çıktı ![]() ![]() 3-Yürürlükteki 4077 sayılı TKHK'nun 4 ![]() ![]() 4-Ben size bu ihtarnameyi göndererek, bu 4 seçimlik hakkımdan birisi olan, "ödediğim bedelin iadesini,sattığınız ayıplı malı geri almanızı" talep ediyorum ![]() Sonuç ve Talep: Talebimi yerine getirmediğiniz takdirde hakkınızda yasal yollara başvuracağımı ihtar ederim ![]() 2 ![]() ( Ayıp, 30 günü geçtikten sonra 2 yıllık Garanti Süresi içinde çıkmışsa) *Sadece yukarıdaki örneğin 2 ![]() 2-Ürünün 2 yıllık garanti süresi içinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Ürünün size yaşattığı sıkıntıyı 5 satırda özetleyin) Bu ayıbı firmanızın yetkili servis elemanlarına da yazılı olarak teyid ettirdim ![]() ![]() Karşılaştığınız şikayet "Ayıplı mal" değil, "Ayıplı hizmet" ise mantığınızı kullanarak, "Ayıplı mal" kelimeleri yerine "Ayıplı hizmet" yazın ![]() *İhtarname mutlaka İadeli taahhütlü veya Noterden yapılmalıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|