Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Siyasal Bilgiler / Hukuk

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boşanma, davam, sürer, uzun

Boşanma Davam Uzun Sürer Mi?

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben neredeyse 15 yıllık evliyim fakat eşimle bir ay gibi bir süre beraber yaşadık evliliğin 3gününde anlaşmazlıklar başladı 1 ay sonra beni babamın evine ***ür yada ben arayayım gelip alsın dedi bir gün tüm ipler koptu ve ben annem,eniştem eşimi alıp köyüne ***ürdük köyde evine yakın bir yerde indirip eniştem kendi eliyle ailesine teslim etti 1 sene bekledim anlaşmalı boşanma için tabi onlarda boşanmak için benden 15 milyar istedi verecektim de bir yıl dolduğunda kendileri avukata gitmek üzere yaşadığım yere geldiler ve orada istedikleri para miktarı 23 e çıktı bende kabul etmedim çünkü onu vericek miktarda param yok diğer 15 milyar için bile kredi çekmiştim ve ben 2011 temmuz ayı gibi dava açtım 11 ekim günü ilk duruşmaya çıktık birde eşimin nişanlılık döneminde bana kız olmadığı konusunda bir açıklama yapmıştı fakat ben sevdiğim için kendisini bunu sorun etmedim evlilik döneminde tartışmalar olunca bu konuda devreye girdi ben dava dilekceme bunu da belirtmiştim geçimsizlik, karım bana ve evine karşı yapması gereken görevleri yapmıyordu vs hepsini dile getirdim kendileri hepsini reddetmiş ve baba evine gittiği günden bu tarihe 350 tl nafaka istiyor ve benim neredeyde aylık gelirim 500 tl ve ben iki eniştemi köye gönderdim karım geri evine gelsin diye barışmak istedim onlar eniştelerimi karımla bile konuşturmayıp boşanma durumundada barışma durumundada 15 milyar para istemişler bir sonraki duruşma 27 aralığa atıldı geçimsizliğe şahit olan annem,eniştem,ablam var bunlar şahitlerim olucak ve diğer iki eniştemde gelip konuşacak herşeyi anlatacak evliliğimiz 1 aylık olduğu için geçimsizliğimize dışardan şahit yok tabi bu dava nasıl sonuçlanır? yada en azından kaç celsede biter bu konuda ki fikirlerini belirtirseniz sevinirim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-31-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bu Konuda Size Yardımcı Olacak ve En Doğru Bilgiyi Verecek Kişi Bir Avukat 15 Milyar Diyorsunuz Bunu Ne Sebeple Veriyorsunuz Anlamadım Eşiniz Eve Dönmek İçin Bu Parayı İstiyorsa Bence Hemen Boşanın Kız Olmadığını Söylemişti Demişsiniz Bunun Bir Önemi Yok Sizi Kandırmamış Sizde Kabul Etmişsiniz Zaten Mahkemeye Şiddetli Geçimsizlik Nedeniyle Başvurabilirsiniz Çocuğunuz Yok Nafaka Bağlanabilir Miktarını Mahkeme Belirliyor Çocuk Olmayınca Daha Düşük Sanırım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-31-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Eşim benden boşanmak istediğini telefonda bana karşı söylüyor ama bu işi uzatmak benden para koparmak amacıyla mahkemede ise boşanmak istemediğini söylecekmiş 15 milyarı ise bir an önce kurtulmak amacıyla vericektim tabi miktar yükselince vericek gücüm olmadığı için vermedim evet kızlık konusunda bir kandırılma olmadı ben kabul etmiştim fakat evlilik sürecinde buda tartışmalara yol açtı eşimin beni sevmediğini açıkca gözlerimle gördüm çünkü tek istediğim 1 2 mahkemede bu işin bitmesi bakalım 2 mahkemede neler olucak görüşünüz için çok teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com