![]() |
Cmk-Ücretsiz Avukat Talebi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cmk-Ücretsiz Avukat TalebiDetaylı bilgi için bulunduğunuz yer Barosuna başvurunuz ![]() Gözaltı ya da başka bir nedenle; karakol, savcılık ya da mahkemedeyseniz, Hakkınız var Avukat isteyin! Avukat seçecek durumda değilseniz, İstanbul Barosu size hemen ücretsiz bir avukat tayin edecektir ![]() Gözaltına alınmış veya sanık olarak yargılanan vatandaşlarımız için aşağıdaki başvuru formlarını doldurup bize fakslayarak avukat isteyebilirsiniz ![]() Tel : 0212 252 95 16 Faks : 0212 252 95 18 CMK UYGULAMA SERVİSİ 01 ![]() ![]() ![]() İstanbul Barosu, yasanın baroya verdiği bu yetkiyi daha hızlı ve sağlıklı kullanmak amacı ile bünyesinde CMUK Uygulama Servisi#8217;ni oluşturmuştu ![]() 01 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aynı zamanda 18 yaşını doldurmamış, sağır veya dilsiz ya da meramını ifade edemeyecek derecede malul olan ve bir vekilde bulunmayan mağdur, şikayetçi, suçtan zarar gören ve katılanlara (m ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca soruşturma ve kovuşturma evresinde fail ile mağdur arasında uzlaşma işlemlerini idare etmek, tarafları bir araya getirerek bir sonuca ulaşmalarını sağlamak üzere, fail ve mağdurun bir avukat üzerinde anlaşamadıkları takdirde, bir veya birden fazla avukatın uzlaştırıcı olarak görevlendirilmesinin Baro#8217;dan istenilmesi halinde, Baro tarafından CMK Uygulama Servisi bünyesindeki Uzlaşma Servisince uzlaştırıcı avukat görevlendirmesi yapılmaktadır (m ![]() CMK Uygulama Servisi 24 saat açık olup, karakol, savcılık ve mahkemelerden gelen avukat taleplerini karşılamaktadır ![]() ![]() ![]() Uygulamada soruşturma aşamasında sıkca rastlanan hukuka aykırı işlemlerin (gözaltı süresinin aşılması, işkence ve kötü muamele v ![]() ![]() ![]() CMUK Uygulama Servisinde 3332 avukat kayıtlı olup, 2608 avukat faal olarak çalışmaktadır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cmk-Ücretsiz Avukat Talebi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cmk-Ücretsiz Avukat Talebiben smb grup algıdada 6 yıldır calısmaktaydım,soguk satıs temsılcısı plasıyer olarak gorev yapmakta ıdım aracımdan sırketıme ait musteri tahsılatı yanı bır nevı para caldırdım bu caldırdıgım parayı kendı kredı kartımla odedım sırketım bunu bır suç unsuru bir bahane gorup benı ve bır kac arkadsı iş ten cıkarttılar bır kac tane kagıt ve bu kagıtların savunma oldugunu one surduler ogrendımki degılmıs, iş feshiymıs ,23 ![]() ![]() ![]() ![]() işsiz dolu cıkartırım tehtıdıyle imzalıyorduk bılgınıze arz ederim lütfen yardımcı olunuz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|