Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
araştırdı, için, kazananlar, mutlaka, okuyun, yeni, yenikampüscom, üniversiteyi

Üniversiteyi Yeni Kazananlar.!! Yenikampüs.Com Sizin İçin Araştırdı Mutlaka Okuyun.!!

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Üniversiteyi Yeni Kazananlar.!! Yenikampüs.Com Sizin İçin Araştırdı Mutlaka Okuyun.!!

Üniversiteyi yeni kazanan arkadaşlar, eğitim ve öğretim sürecinde önlisans veya lisans diploması alana kadar nasıl bir sistemin sizi bekliyor Ders geçmeden devam zorunluluğuna, hazırlıktan son sınıfa kadar, işte bilmeniz gerekenler
Yükseköğretim kurumlarında okuyan tüm öğrenciler için kendi alan derslerinin yanı sıra eğitim-öğretim süresince Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türkçe ve yabancı dil zorunlu derslerdendir Ayrıca öğrenciler beden eğitimi veya güzel sanat dallarından birini de seçmek zorundadırlarYükseköğretim kurumlarında önlisans ve lisans düzeyinde öğrenim yapan öğrencilere, normal eğitim-öğretim sürelerine ilaveten; önlisans düzeyinde eğitim-öğretim yapan kurumlarda 1 yıl, dört veya daha uzun süreli lisans düzeyinde eğitim yapan kurumlarda ise iki yıl ek süre tanınır Bu süreler sonunda en çok üç dersten başarılı olamayanlara, bu derslerde de başarılı olabilmelerini sağlamak amacıyla iki yarı yıl ek süre daha tanınır öğrenciler, bu ek süreler sonunda öğrenimlerini bitirmek zorundadırlarDEVAMINI VE DAHA FAZLASINI FORUMUMUZDAN OKUYABİLİR, SORULARINIZA CEVAP ALABİLİRSİNİZ TIKLAYIN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com