Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dal, eğitimi, giriş, sonuçları, sınavı, uzmanlık, yan, ydus, yerleştirme

Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (Ydus) Yerleştirme Sonuçları

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (Ydus) Yerleştirme Sonuçları

2007 Ekim Dönemi Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) Yerleştirme Sonuçları,En Küçük ve En Büyük Puanlar ve Sonuçlara İlişkin Sayısal Bilgiler ÖSYM Başkanlığı tarafından açıklanmıştır
2007 Ekim Dönemi Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) Yerleştirme Sonuçları'nı öğrenmek için TIKLAYINIZ
2007 Ekim Dönemi Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) Merkezi Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler
2007- EKİM DöNEMİYAN DAL UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI(YDUS)MERKEZİ YERLEŞTİRME SONUçLARINA İLİŞKİN SAYISAL BİLGİLERBaşvuru Tarihi : 5 8 Kasım 2007

Başvuran Aday Sayısı : 591

Bir Yan Dal Uzmanlık Programına Yerleşen Aday Sayısı : 447

2007 Ekim Dönemi Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) Yerleştirme Sonuçlarındaki En Küçük ve En Büyük Puanlar En Küçük ve En Büyük Puanları öğrenmek için TIKLAYINIZ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com