Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alımı, bakanlığının, köyişleri, personel, sözleşmeli, tarım

Tarım Ve Köyişleri Bakanlığının Sözleşmeli Personel Alımı

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tarım Ve Köyişleri Bakanlığının Sözleşmeli Personel Alımı

Kılavuzda yer alan sözleşmeli pozisyonlardan tercih yapabilmek için 10-11 Temmuz 2004 tarihlerinde yapılmış olan 2004-KPSS veya 01-02 Temmuz 2006 tarihlerinde yapılmış olan 2006-KPSS/1e girilmiş ve bu sınavların en az birinden KPSSP3 puanının alınmış olması gerekir
BASIN DUYURUSU(04 Aralık 2007)

TC Tarım ve Köyişleri Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak için Adaylardan Tercih Alınması

TC Tarım ve Köyişleri Bakanlığının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edeceği sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır Bu amaçla hazırlanan Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2007/6 Tercih Kılavuzunda lisans düzeyindeki sözleşmeli pozisyonlar yer almaktadırKılavuzda yer alan sözleşmeli pozisyonlardan tercih yapabilmek için 10-11 Temmuz 2004 tarihlerinde yapılmış olan 2004-KPSS veya 01-02 Temmuz 2006 tarihlerinde yapılmış olan 2006-KPSS/1e girilmiş ve bu sınavların en az birinden KPSSP3 puanının alınmış olması gerekirKPSS-2007/6 Tercih ile yapılacak yerleştirme için adaylar, 10-14 Aralık 2007 tarihleri arasında tercihlerini, aynı tarihlerde öSYMnin internet sitesinde yayımlanacak olan Kılavuzda yer alan kurallara göre internet üzerinden kendileri yapacaklardır öSYMye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktırKPSS-2007/6 Tercih ile yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların KPSS-2007/6 Tercih Kılavuzunu dikkatle incelemeleri gerekmektedirBasınımıza saygıyla duyurulurProf Dr ünal YarımağanBaşkan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com