|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| açıköğretim, dikkatine, kayit, yapacak, yenileme, öğrencilerin |
Açıköğretim 2007-2008 Kayit Yenileme Yapacak Öğrencilerin Dikkatine! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Açıköğretim 2007-2008 Kayit Yenileme Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerin (Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı ve Bilgi Yönetimi Ön Lisans Programı hariç), 2007-2008 öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri;19 Kasım 2007 tarihinde başlayacak 2007-2008 öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri; 19 Kasım 2007 tarihinde başlayacak 18 Aralık 2007 tarihi mesai saati bitiminde sona erecektir ![]() Kayıt yeniletmek isteyen öğrenciler, 2007-2008 öğretim yılı öğretim Gideri ve Cari Hizmet Maliyetlerine öğrenci Katkı Payı 1 taksit tutarlarını yukarıda belirtilen tarihler arasında Vakıfbankınherhangi bir şubesine T C kimlik numarasını bildirerek ödemek zorundadırlar Ayrıca Vakıfbankdahesabı olan öğrenciler Vakıfbank İnternet sitesindeki (http://www vakifbank com tr) Tahsilat 724 linkinikullanarak kayıt yenileme için ödeme yapabilirler Yukarıda belirtilen kayıt yenileme tarihleriiçerisinde mazeretleri nedeniyle bankaya gidemeyen öğrenciler yakınları aracılığı ile ödeme yaptırabilirler öğrenciler, bankadan aldıkları dekontu AöF bürosuna teslim etmek zorundadeğildirler Ancak, istendiğinde gösterebilmeleri için banka dekontunu saklamalıdırlar![]() Kayıt yenileme işleminin gerçekleşip gerçekleşmediği, bankaya ödeme yapıldıktan sonraki 2 iş günü içerisinde AöF Büro-Web Sitesine (http://aofburo anadolu edu tr) girilerek mutlaka kontroledilmelidir ![]() HARç üCRETLERİ TABLOSU İçİN TIKLAYIN 18 Aralık 2007 tarihinden sonra hiç bir mazeret kabul edilmeyecek ve kayıt yenileme işlemi yapılmayacaktır Kayıt yenileme süresi kesinlikle uzatılmayacaktır Belirtilen tarihler arasında herne sebeple olursa olsun, öğretim Gideri ve Cari Hizmet Maliyetlerine öğrenci Katkı Payı ödemelerini yapmayan öğrenciler, 2007-2008 öğretim yılında kayıt yenileme hakkını kaybederler ![]() 2006-2007 öğretim yılında kaydını yeniletmeyip, 2007-2008 öğretim yılında kayıt yeniletmek isteyen öğrenciler de yukarıda açıklanan kayıt yenileme tarihleri içerisinde öğretim Gideri ve Cari Hizmet Maliyetlerine öğrenci Katkı Payı 1 taksit tutarlarını ödeyerek kayıt yenileteceklerdir 2006-2007 öğretim yılında kayıt yeniletmeyen öğrencilerin 2007-2008 öğretim yılında da kayıtlarını yeniletmemeleri halinde, Açıköğretim Sistemine Göre öğretim Yapan Fakülteler öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 10 maddesi gereğince kayıtları silinecek ve Fakülteleriyle ilişkileri kesilecektir![]() 2007-2008 öğretim yılında ön lisansta 5 yılını, lisansta 8 yılını okuyacak öğrenciler, yenidüzenlenen tanıtım kartlarını bağlı oldukları AöF bürosundan alacaklar ve kendilerinde bulunan öğrenci kimlik kartını AöF bürosuna teslim edeceklerdir ![]() Kayıt yenileten öğrenciler, ders kitaplarını ve öğrenci kimlik kartına yapıştırılacak olan 2007-2008 öğretim yılı bandrolünü, 19 Kasım 2007 tarihinden - 06 Nisan 2008 tarihi mesai bitimine kadar bağlı oldukları AöF bürosundan alacaklardır öğrenciler kitap ve bandrol almak için AöF bürosunabaşvururken öğrenci kimlik veya tanıtım kartını mutlaka yanlarında bulundurmalıdırlar ![]() |
|
|
|