Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bahar, gazi, hazır, üniversitesi, şenliğine

Gazi Üniversitesi Bahar Şenliğine Hazır

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gazi Üniversitesi Bahar Şenliğine Hazır

Program 6?7?8?9 Mayıs 2008 Tarihlerinde Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi çim sahasında 4 gün boyunca çeşitli aktiviteler, eğlenceler ve konserler düzenlenecek
Şenliklere, Teoman, Emre Aydın, Manga ve Aslı katılacakGazi üniversitesi öğrenci Konseyi Genel Sekreteri özhan BENDERLİOĞLU; Gazi üniversitesi bahar şenliği ve öğrenci konseyleri hakkında öğrenci konseyleri, tamamen bir öğrenci hareketidir öğrencilerin sosyal sanatsal, kültürel ve sportif gelişimlerine katkıda bulunmak, bu amaçla düzenlenecek etkinliklerde onların ülke ve dünya gündemine daha duyarlı hale getirmek biz öğrenci Konseyinin görevleridir 20072008 öğretim yılında Gazi üniversitesi öğrenci Konseyi olarak yaptığımız faaliyetlerle büyük işlere imza attığımızı düşünüyorum Eğitim öğretim yılının sonlarına yaklaşmak üzereyiz, öğrenci arkadaşlarımız finallerine girip, yaz tatiline gidecekler, öğrenci arkadaşlarımız eğitim öğretim yılının verdiği yorgunluk vardır Bu sebepten dolayı okulun son günlerinde, eğlenmek, stres atmak onların en büyük haklarından birisidir şeklinde görüşlerini belirttiBenderlioğlu: Gazi üniversitesi 2008 Bahar Şenliği, yoğun çaba ve uğraşlar noktasında ortaya çıkmıştır Gazi üniversitesinin daha önceki yıllarda bu denli bir şenlik çıkarmadığı kanaatindeyim Gazi üniversitesinin bu yılki şenlik programı da Ankarada ki en güzel ve en eğlenceli şenliklerden biri olacağına inanıyorum Buradan öğrenci arkadaşlarıma mesajım 'Şimdi eğlence zamanı şimdi Gazi zamanı', ' Gazi olmak ayrıcalıktır şeklinde sözlerini tamamladı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com