Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıköğretim, programları, radyo, televizyon

Açıköğretim Radyo Ve Televizyon Programları

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Açıköğretim Radyo Ve Televizyon Programları

Televizyon ve radyo programları hazırlanırken, basılı malzeme içinden televizyon ya da radyoda sunulabilecek konular, program koordinatörleri, editör, senaryo yazarı ve yönetmen, işbirliğiyle belirlenmektedir Bundan sonraki aşamalar, senaryo yazımı, programların yapımı ve yayınlanmasıdır
Açıköğretim Fakültesi nin kuruluşundan bugüne kadar lisans, önlisans ve lisans tamamlama programlarına yönelik olarak hazırlanan televizyon programı sayısı yaklaşık 5000 dir TRT nin 4 kanalında yayınlanan televizyon ders programlarında 508 öğretim üyesi görev almıştır Yılda 24 hafta, haftada 37 saat ve yılda 888 saat televizyon yayını yapılmaktadır Programlar yılda en az iki

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com