Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
basın, duyurusu, yurtkur

Yurtkur Basın Duyurusu

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yurtkur Basın Duyurusu

Yurtkur 2007-2008 Öğretim Yılında da müracaatta bulunan bütün öğrencilere burs veya öğrenim kredisi ve isteyen her öğrenciye de katkı kredisi vermiştir
BüLTEN NO:6210226115913996

10/12/2007 YURTKUR 2007-2008 öĞRETİM YILINDA DA MüRACAATTA BULUNAN BüTüN öĞRENCİLERE BURS VEYA öĞRENİM KREDİSİ VE İSTEYEN HER öĞRENCİYE DE KATKI KREDİSİ VERMİŞTİR

Kurumumuzdan burs veya öğrenim kredisi almak için müracaatta bulunan öğrencilerin tamamına burs ya da öğrenim kredisi, isteyen her öğrenciye de katkı kredisi verilmiştir Kurumumuzdan 2007-2008 öğretim yılında burs, öğrenim ve katkı kredisi almak için müracaatta bulunan öğrenciler, wwwkykgovtr internet adresinden burs, öğrenim ve katkı kredisi değerlendirme sonuçlarını TC kimlik numaralarını girerek öğrenebileceklerdir Burs, öğrenim ve katkı kredisi almaya hak kazanan öğrencilerin Burs, Kredi Taahhüt Senetleri öğretim kurumlarına gönderilecektir öğrenciler senetlerini öğretim kurumlarından teslim alarak, noterde tanzim ve tasdik ettirdikten sonra 28 Aralık 2007 tarihi mesai saati bitimine kadar Kurumumuzun Bölge ve/veya Yurt Müdürlüklerine teslim edeceklerdir Bölge ve Yurt Müdürlüğü bulunmayan yerlerde ise Cemal Gürsel Cad No:61 06590 Cebeci/ANKARA adresindeki Kredi Dairesi Başkanlığına posta ile gönderecekler veya elden teslim edeceklerdir Senetlerini belirtilen tarihte Kurumumuza teslim eden öğrencilerin burs veya öğrenim kredisi ödemeleri 09 Ocak 2008 tarihinde TC Ziraat Bankasının ilgili şubelerinden yapılacaktır Basın mensuplarına ve kamuoyuna saygı ile duyurulur Hasan ALBAYRAK

Genel Müdür

Orjinal Metni Okumak İçin TIKLAYINIZ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com