![]() |
Erzincan Üniversitesi Kayıt |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erzincan Üniversitesi KayıtErzincan üniversitesi okul kayıtlarıyla ilgili bilgi isteyen arkadaşların dikkatine ![]() ![]() ![]() ![]() 2007-2008 öğretim Yılında üniversitemize Yeni Kayıt Yaptıracak öğrencilere Duyuru ERZİNCAN üNİVERSİTESİ FAKüLTE VE YüKSEKOKULLARA GöRE KAYIT TARİHLERİ FAKüLTE/YüKSEKOKUL ADI KAYIT TARİHİ KAYITLARIN YAPILACAĞI ADRES Eğitim Fakültesi 05 ![]() ![]() Erzincan üniversitesi Rektörlüğü Kampüsü Kapalı Spor Salonu (Sağlık Yüksekokulu) Erzincan Fen Edebiyat Fakültesi 03 ![]() ![]() Erzincan üniversitesi Rektörlüğü Kampüsü Kapalı Spor Salonu (Sağlık Yüksekokulu) Erzincan Hukuk Fakültesi 04 ![]() ![]() Erzincan üniversitesi Rektörlüğü Kampüsü Kapalı Spor Salonu (Sağlık Yüksekokulu) Erzincan Sağlık Yüksekokulu 05 ![]() ![]() Erzincan üniversitesi Rektörlüğü Kampüsü Kapalı Spor Salonu (Sağlık Yüksekokulu) Erzincan Meslek Yüksekokulu 06 ![]() ![]() Erzincan üniversitesi Rektörlüğü Kampüsü Kapalı Spor Salonu (Sağlık Yüksekokulu) Erzincan Kemaliye Hacı Ali Akın Meslek Yüksekokulu 03 ![]() ![]() Erzincan üniversitesi Rektörlüğü Kampüsü Kapalı Spor Salonu (Sağlık Yüksekokulu) Erzincan Refahiye Meslek Yüksekokulu 03 ![]() ![]() Erzincan üniversitesi Rektörlüğü Kampüsü Kapalı Spor Salonu (Sağlık Yüksekokulu) Erzincan Tercan Meslek Yüksekokulu 04 ![]() ![]() Erzincan üniversitesi Rektörlüğü Kampüsü Kapalı Spor Salonu (Sağlık Yüksekokulu) Erzincan Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu 04 ![]() ![]() Erzincan üniversitesi Rektörlüğü Kampüsü Kapalı Spor Salonu (Sağlık Yüksekokulu) Erzincan Mazeretleri nedeniyle kesin kayıt yaptıramayan adaylar 10 ![]() ![]() Erzincan üniversitesi Rektörlüğü Kampüsü Kapalı Spor Salonu (Sağlık Yüksekokulu) Erzincan öĞRENCİ KAYDI İçİN İSTENENE BELGELER 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() ![]() Banka Hesap Numaraları Akbank Erzincan Şubesi örgün öğretim Hesap No: 0163517-6 İkili öğretim Hesap No: 0163518-4 kaynak:erzincan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|