Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
atamalarda, haziran, uygulamasına

Atamalarda 30 Haziran Uygulamasına Son

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Atamalarda 30 Haziran Uygulamasına Son




okundu


öğretmenlerin 2007 Yılı İl İçi Yer Değiştirme Kılavuzunun İlkeler başlıklı bölümünde yer alan 30 Haziran ibaresinin yürütmesi Danıştay tarafından durdurulduBundan böyle Milli Eğitim Bakanlığı, yer değiştirme işlemlerinde hizmet puanının hesaplanmasında 30 Haziran tarihini esas alamayacaköğretmenlerin il içi atamalarda hizmet puanı hesaplanmasını 30 Haziran tarihine çeken uygulama, Danıştay 2 Dairesi tarafından iptal edildi Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) tarafından öğretmenlere dönük olarak haksızlık yapıldığı gerekçesi ile açılan davada Danıştay, Eğitim-Sen lehine karar verdi Danıştay 2 Dairesi; 2007-731 Esas sayılı dosyasında, kararında; Hizmet puanının hesaplanmasında, hizmet süresinin belirlenmesi için öngörülen tarihten farklı bir tarihin öngörülmesinde, başka bir ifade ile hizmet puanları ile hizmet sürelerinin hesaplanmasında farklı tarihlerin düzenlenmesinde hukuka ve yönetmelik hükümlerine uygunluk bulunmamaktadır gerekçesi ile 2007 Yılı İl İçi Yer Değiştirme Kılavuzunun İlkeler başlıklı bölümünün (c) bendinde yer alan 30 Haziran ibaresinin yürütmesinin durdurulmasına oybirliğiyle karar verdi

Kaynak:ANKA

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.