Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Resim Sergisi > Güzeller Kampı

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
humes, marvin, resimleri, rochelle, wiseman

Rochelle Wiseman Resimleri -Rochelle Wiseman, Marvin Humes Resimleri

Eski 07-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Marvin Humes Rochelle Wiseman & Marvin Humes

Avrupa'yı kasıp kavuruyordu

Grubun birbirinden güzel beş üyesi arasında en çok dikkat çeken isim ise Rochelle Wiseman oldu Yeni tanrıça olarak kabul edilen Rochelle erkek hayranlarını üzerek Mart 2010'da sevgilisi Marvin Humes ile söz yüzüğü taktı Bunu bir ön evlilik olarak düşündüğünü söyleyen 22 yaşındaki seksi Rochelle, sevgilisiyle önümüzdeki sene evlenmeyi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-30-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Böcük dayı sen bakma günahh günah senünn yerine ben bakammm cok sevim böle resimlere bakmii sen nere bakılcakları bana söle ben birdakine öle bakarım nema lazım yenge seni döver sen bakma emi senin bakacan yerleri iyi tutturmuşmuyum böcükdayummm

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com