Bir Temmuz Masalım Var... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Temmuz Masalım Var...SENİN İÇİN ![]() ![]() Bir gün mutlaka kuracağım deyip de kuramadığım bir cümle var beynimde seni görünce aklıma gelen seni düşününce içimi ürperten ![]() anlatamadığım bir öyküm var sana içimde![]() her seferinde cümlelerin yerini bozuk tekrardan yaptığım ve beni son gördüğünde gözlerine bakıp yuttuğum cümle![]() ![]() ![]() Biliyor musun? Temmuz güneşi hiç bu kadar güzel doğmamıştı karanlık dünyama ![]() gözlerim hiç öyle parlamamıştı güneşle buluştuğunda![]() ben hiç bilmezdim Temmuz güneşinin böyle güzel böyle anlamlı batabileceğini![]() Hatırlar mısın? Hani sohbetlerimiz vardı ![]() sözcüklerin bittiği an gözlerimiz devam ederdi![]() öyle çok şey söylerlerdi ki, bize sadece susmak kalırdı![]() Hatırlar mısın onlarca insan içinde ki kaçamak bakışlarımızı? Biri görecek korkusuyla bakamazdık bazen Suçlu hissederdik kendimizi bakamadığımız için![]() ![]() Bazen de balkondan izlerdim seni ![]() saatlerce seni görmek için orda durabilirdim![]() Hatırlar mısın? Yanında ilk içki içişimi ![]() aslında öyle utanmıştım ki sarhoş olduğum için![]() nedenini bile anlamamıştım sarhoşluğumun, ta ki bugüne kadar![]() ![]() Hatırlar mısın? denizde geçirdiğimiz saatlerimizi ![]() birbirimize ilk sarılışımızı, ilk öpüşümüzü![]() zaman çıldırabilirdi sevincinden saatler durabilirdi o an![]() ![]() Güneşin doğuşuna ilk defa o an isyan etmiştim içimden doğmasın istemiştim bitecekti doğduğunda Ne güneşe söz geçirebildim ne de kalbime![]() devam etti içimdekiler![]() yanlış zamanda yanlış yerde doğru şeyleri hissetmiştim![]() engel olamadım affet![]() ![]() Uyumuştuk birlikte ![]() belki korkuyorduk tedirgindik ama her şeye rağmen olmak istediğimiz yerdeydik yan yanaydık öylece yattık sadece sustuk ve hissederek uyuduk Gidişini hatırlıyorum tıpkı bir hayalet gibi görünmeden saklanarak korkarak ama mutlu![]() ![]() Hatırlar mısın? Bara gidişimiz vardı ![]() yine korkarak yine saklanarak yine tedirgin ama yine de mutluyduk![]() ![]() Kısa zamana çok şey sığdırmayı başarmıştık aylar geçti hiçbir şeyi unutmadık unutamadık ![]() ne birlikte olabildik ne de ayrı![]() ne seninle yapabilirdim ne de sensiz![]() ![]() Hatırlar mısın? Gidişimi… öyle çok ağlamıştım ki odadan çıkarken bir şeyler kopmuştu sanki içimden![]() arabaya bindiğimde ellerim soğuktu içim buz gibiydi sanki![]() bir daha görememe korkusu vardı içimde Giderken bakamadım yüzüne ağlamaktan korktum beni öyle gör istemedim Araba hareket ettiğinde kalbimin atışlarını hatırlıyorum içimden çıkacak gibiydi sanki![]() arkama dönüp baktığımda pencerelerin ardından gözlerini görebildim![]() ama neye yarardı gitmiştim ve Temmuz masalı bitmişti gittiğim gün![]()
|
|
|
|