![]() |
Kızdan Sevgilisine Mektup. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızdan Sevgilisine Mektup.Elime son kez aldim kagit kalemi, Bu sana son mektubum ![]() bir kez haber getirecek…Benden sana ![]() aldirmazsin hiçbirseye, Ne sevgiye ne de hislere ![]() sigara var, Bugün çok içtim ![]() demistim” diyeceksin, Ama ben yine ayni cevabi verecegim: Dertliyim ![]() derdinle dolu ![]() yazmayacagim ![]() ![]() biktim SERSERIM ![]() ![]() varya, Arkadasima verdim SERSERIM ![]() senin olsun” dedim Ama dikkat etmesini de söyledim, Olur ya çikarsaniz “Boynuzlamasin seni” dedim ![]() seklini görmeni isterdim SERSERIM ![]() mi? Dün gece yiktin, öldürdün beni SERSERIM ![]() gibi saplandi yüregime ![]() aglayamadim ![]() ![]() umursamiyorum artik, Sen ne demistin SERSERIM ![]() “Üzülme!” Üzülmüyorum zaten gülüyorum, Bu acilarin getirdigi mutsuzlugu seviyorum ![]() ![]() Bu kadar degersiz miydi sevgim? Biliyorsun ben seni çok sevdim ![]() sana son mektubum SERSERIM ![]() ![]() da evet Içip içip agla, Ama sunu bil ki bu sana son mektubum ![]() sonra hain yazar mezar tasinda Bir ölüsün artik sen hatiralarimda… SERSERIDEN CEVAP Bugün hiç beklemedigim bir anda, Mektubunu aldim GÜZELIM ![]() demissin, inanmam Sen dayanamazsin bensizlige, Erirsin,bitersin günden güne ![]() Sevinirsin belki ![]() ![]() yapamazsin GÜZELIM ![]() gibiydin, Bayilacaksin diye korkmustum GÜZELIM ![]() geçirdim elimden, Bilirim haberim yok sevmeden, sevilmeden ![]() GÜZELIM? Sana bu mektubu meyhaneden yaziyorum, Biraz önce birkaç çocuk dövdük GÜZELIM, Onlarin serefine içiyoruz ![]() demistim hatirlamiyorum “Üzülme” yazmissin Sahiden dedim mi? Içkiliyken herhalde, bilirsin ![]() yazmissin Sahiden yikildin mi? Umursamazsin sanmistim Takmazsin diye ummustum, Ama madem beni umuttun, Bu sana son sözüm olsun Ben de seni sevdim haberin olsun GÜZELIM ![]() KIZIN ARKADASIN'DAN SERSERIYE Seni tanimiyorum serseri, Ama arkadasim seni çok sevdi ![]() mektup” demisti dogru, Hem o seni çoktan unuttu ![]() begendim be serseri, Belki seversin, belki de… “Güzelim” demissin bizimkine, Ben de seni zevkli bilirdim ![]() ![]() severim ![]() ara ![]() agriyor” diyor, Doktor bir teshis koyamiyor ![]() bir baska, Aglasa da gülüyorum der etrafa Sakin unutma beni ara ![]() SERSERIDEN ARKADASA Bak kizim ben seni sevmedim daha en basta, Ben güzelimi sevdim herseyden çok ![]() koparcasina, Sen ise “serseri” diyorsun sokakta kalmisçasina ![]() Senin gibi arkadas olmaz olsun ![]() benim GÜZELIMLE ![]() derken yalan sanmistim Daha beter içer oldum, Her gece sarhosum ![]() daha ki mektupta güzelimden bahset bana ![]() Yoksa baskasini mi seviyor? Hasta demistin,kalbinden hasta Yoksa bu ask hastaligimi? Benden baskasi ile… Çabuk yaz arkadas Herseyi arkadas, herseyi anlat bana ![]() Anladim ki yasayamam ben onsuz bu dünyada ![]() ARKADASTAN SERSERIYE Afedersin serseri yanlis yapmisim ben, O seni gerçekten çok sevmis ![]() Son nefesinde bile adini söyledi, Yüregim parçalandi,anlayamazsin ![]() éSERSERIM” deyisini duysaydin gözleri kapanirken ![]() sarmis ki bedenini Kaybedince, yasayamadi öldü iste ![]() yaptin? Içip içip agliyor musun? O simdi mezarinda huzurlu yatarken, Yilanlara bile seni anlatir süphen olmasin ![]() “SENI SEVMISTIM SERSERI” Yazisini görünce anlarsin ![]() de ciddi olmandi ![]() ona ![]() ![]() senin güzelini, Indi zavallicigin yüregine ![]() uykuda, Sevgisi de sonsuzlasti onunla ![]() bilmeni Ama dayanamadim yazdim iste ![]() Içer misin, adam mi döversin? Sen de onu sevmissin öyle yazmissin, Öyleyse birak askiniz yasasin ![]() SERSERININ ODASINDAKI NOT ; Sana GeLiyorum GüzeLim ![]() ![]() SeNi SeviyoRum GüzeLim… |
![]() |
![]() |
|