Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ediyorum, hemde, nefret, seviyorum

Onu Hem Seviyorum Hemde Ondan Nefret Ediyorum =(

Eski 07-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Onu Hem Seviyorum Hemde Ondan Nefret Ediyorum =(

benim bi kankim vardi onu cook seviyordumcokda iyi anlasiyordukbi kac ay sonra ben buna asik oldum sonra bunun bi sekilde haberi olduo ama baskasini seviyordu malesef =(neyse bekledim caresiz imkansiz oldugunu bile bile bekledim1 sene sonra beni sevdigini söyledi bende salak gibi kandim teklifini kabul ettimben cok mutluydumilk günleri cok iyi anlasiyorduk stnneyse msnde konusurken bu bana cam ac dedi olmaz dedim babam evde her an odama girerse olmaz baska bir gün acigim söz dedimbu bi triplere girdi neysesonra soguk davranmaya basladi2-3 hafta sonra msnde buna yazdim dedimki bana soguk davraniyorsunoda "seni üzmek istemiyorum ama bir karar aldim en iyisi bizim ayrilmamiz" dedio anda hayatim karaldi"seni üzmek istemiyorum ben senin sevgini hak etmiyorum" deditabiiki hak etmiyor ama bunu bana nasil yapar yabende dedimki eger sevmiceksen niye benimle cikdinoda "denemek istedim ama olmuyo" dedineyse lafimi koydum sildim onu artik hayatimdanneyse ben arada sirada facebookda onun sayfasini takip ediyorum bi yeni cikdigi varmis simdideve orda yaziyorki cokdandir cikiyoruz mutluyum fln ya ne kadar uzun zamandan beri bunlar cikabilirlerki diye düsündüm bizim ayrilali daha bi hafta bile olmamisdi ne kadar serefsizmis ya ben ondan hem nefret ediyorum hemde seviyorummalesefffkeske hic sevmeseydim =(( onun icin kizlar her seni seviyorum diyenlere kanmayin lütfen
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com