![]() |
Ben Ve Gecelerim Hep Sevecegiz Seni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Ve Gecelerim Hep Sevecegiz SeniDaha kaç geceler böyle sessiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gece daha başlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni artık acılarımla baş başa bıraktı ağlamalarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() karanlık geceyle yüz yüze gelmemek için ![]() Biliyordum o yalnızlığı yaşamam gerekiyordu ![]() ![]() ![]() Onun iyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gündüzlerde yoktun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni yaşıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geceler Benim gecelerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık bu geceleri sevmeye başlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık uyuyamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ağlayabilmeyi diliyorum bazı geceler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlamaya çalışıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güneşi özlediğim oluyor arada bir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar birlikte olamayacağımızı bilsem de Ben ve Gecelerim Hep seveceğiz seni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|